reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Joan-na to gratulacje dla Krzysia :-) widać rehabilitacja przynosi skutki i Krzyś goni ostro rówieśników i lada dzień ich chyba przegoni :tak::-D

Magdziarko :-D:-D:-D

chyba trzeba założyc nowy wątek o tym jakie śmieszne rzeczy robia nasze maluchy (te starsze też ;-)) tylko jak go nazwać :confused:

reklama
Fajne te czerwcowe dzieciaczki:tak: jakie zdolne!

Paulinka tez juz ruszyła w swiat:tak: tylko raz do przodu, raz do tyłu... choc najlepiej idzie jej obracanie sie na boki:tak: Tyłeczek podnosi jakby juz chciała raczkowac, a jak ja sadzam to prostuje nózki tak, zeby ja postawic:tak:

Maja postawiona na nozkach juz coraz dluzej sztywno stoi.Oczywiscie nie stawiam jej tak czesto,bo boje sie o kregoslup.

Pięknie nam dzieci się usamodzielniają!!! Gratuluje wszystkich wyczynów!!!! :-)
Bart też zaczyna pupę do góry podnosci i krzyczy przy tym żeby zwrócic na niego uwagę :-D

Gratulacje dla kolejnych zdolności maluszków :-D
Mój Jasio obraca się na brzuchu dookołą taki mały break dance :-D poza tym zsuwa się z przewijaka trzyma sie rączkami i nóżkami szuka podłoża (przewijak mam na wersalce) :-D a i jeszcze uwielbia podskakiwać - trzmam go pod paszkami a on staje na nogach i podskakuje :tak: komiczny ten mój synuś :tak:

Antoś :-D:-D:-D

Staś odkrył wczoraj swoje stópki. Najpierw ściąga sobie skarpetki, a potem zaczyna gmerać rączkami w paluszkach.

Mamoot musi to śmiesznie wyglądać :-D rozkoszne te dzieciaczki :-D
Magdziarko rośnie Wam charakterek :-D
Jasiek jak go przewijam wkłada dużego palucha od nogi do buzi i gada ggggggggeeeeee

Maja dzis po poludniu powtarzala TA-TA, TA-TA, TA-TA :-) :-):-)
A wczoraj wieczorem polozylam ja na macie,a po kilku minutach Maja byla na podlodze,na brzuchu i przesuwala mate na srodek pokoju:-)A potem jakos podpelznela tylem pod kaloryfer:-)

reklama
no dobra pare dni mnie nie było ale u nas wielkie zmiany!!!
Łóżeczko obniżone bo Misiek sie zaczął chytac szczebelków i oczywiscie teraz tak jak Antos kuka nad ochraniaczem co sie dzieje (bo jak go tylko włoze do łozeczka momentalnie obraca sie na brzuch.... wlasnie nie lubie tego momentu w rozwoju dziecka bo musze tam lazic teraz do niego po 10 razy i go obracac na plecy bo nie umie spac na brzuchu... Marysi przeszlo to jak nauczyła sie spac na bzuchu) Dobra ale to mniejsze informacje.

NAJWAZNIEJSZA INFORMACJA - MICHAŁ PEŁZA DO PRZODU I DOOKOŁA i to tak naprawde... zsuwa az miło no i dzis stanął pierwszy raz na czworaki i zaczał sie kiwac do przodu i do tyłu nawet mi sie fote udalo pstryknac!
Myslałam ze przez to ze tak grubas to nie bedzie szybko sie rozwijal a on prosze 6 miesiecy jeszcze nie ma a juz ma takie osiągniecia. Mysle ze jeszcze z miesiac i powinnien sie nauczyc sam siadac i foczkowac.

Acha i baba gaworzy .........

Do góry