reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Joan-na to gratulacje dla Krzysia :-) widać rehabilitacja przynosi skutki i Krzyś goni ostro rówieśników i lada dzień ich chyba przegoni :tak::-D

Magdziarko :-D:-D:-D

chyba trzeba założyc nowy wątek o tym jakie śmieszne rzeczy robia nasze maluchy (te starsze też ;-)) tylko jak go nazwać :confused:

reklama
Fajne te czerwcowe dzieciaczki:tak: jakie zdolne!

Paulinka tez juz ruszyła w swiat:tak: tylko raz do przodu, raz do tyłu... choc najlepiej idzie jej obracanie sie na boki:tak: Tyłeczek podnosi jakby juz chciała raczkowac, a jak ja sadzam to prostuje nózki tak, zeby ja postawic:tak:

Maja postawiona na nozkach juz coraz dluzej sztywno stoi.Oczywiscie nie stawiam jej tak czesto,bo boje sie o kregoslup.

Pięknie nam dzieci się usamodzielniają!!! Gratuluje wszystkich wyczynów!!!! :-)
Bart też zaczyna pupę do góry podnosci i krzyczy przy tym żeby zwrócic na niego uwagę :-D

Gratulacje dla kolejnych zdolności maluszków :-D
Mój Jasio obraca się na brzuchu dookołą taki mały break dance :-D poza tym zsuwa się z przewijaka trzyma sie rączkami i nóżkami szuka podłoża (przewijak mam na wersalce) :-D a i jeszcze uwielbia podskakiwać - trzmam go pod paszkami a on staje na nogach i podskakuje :tak: komiczny ten mój synuś :tak:

Antoś :-D:-D:-D

Staś odkrył wczoraj swoje stópki. Najpierw ściąga sobie skarpetki, a potem zaczyna gmerać rączkami w paluszkach.

Mamoot musi to śmiesznie wyglądać :-D rozkoszne te dzieciaczki :-D
Magdziarko rośnie Wam charakterek :-D
Jasiek jak go przewijam wkłada dużego palucha od nogi do buzi i gada ggggggggeeeeee

Maja dzis po poludniu powtarzala TA-TA, TA-TA, TA-TA :-) :-):-)
A wczoraj wieczorem polozylam ja na macie,a po kilku minutach Maja byla na podlodze,na brzuchu i przesuwala mate na srodek pokoju:-)A potem jakos podpelznela tylem pod kaloryfer:-)

reklama
no dobra pare dni mnie nie było ale u nas wielkie zmiany!!!
Łóżeczko obniżone bo Misiek sie zaczął chytac szczebelków i oczywiscie teraz tak jak Antos kuka nad ochraniaczem co sie dzieje (bo jak go tylko włoze do łozeczka momentalnie obraca sie na brzuch.... wlasnie nie lubie tego momentu w rozwoju dziecka bo musze tam lazic teraz do niego po 10 razy i go obracac na plecy bo nie umie spac na brzuchu... Marysi przeszlo to jak nauczyła sie spac na bzuchu) Dobra ale to mniejsze informacje.

NAJWAZNIEJSZA INFORMACJA - MICHAŁ PEŁZA DO PRZODU I DOOKOŁA i to tak naprawde... zsuwa az miło no i dzis stanął pierwszy raz na czworaki i zaczał sie kiwac do przodu i do tyłu nawet mi sie fote udalo pstryknac!
Myslałam ze przez to ze tak grubas to nie bedzie szybko sie rozwijal a on prosze 6 miesiecy jeszcze nie ma a juz ma takie osiągniecia. Mysle ze jeszcze z miesiac i powinnien sie nauczyc sam siadac i foczkowac.

Acha i baba gaworzy .........

Do góry