reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

napisałam co michał umie i mi skasowało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
napisze wiec tylko ze gratuluje umiejętnosi dzieciaczkom i napisze juz jutro podsumowanie na 5 miesecy bo nie mam juz siły drugi raz tego pisac... czemu tu nie ma opcji cofnij!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::angry::angry::angry:

reklama
Piotruś ma dopiero 5 miesięcy i 4 dni więc jest między nim a dziećmi z początku czerwca spora różnica więc jakoś się nie martwię że jeszcze nie pełza ale też się pochwalę co potrafi.

Przekręca się z plecków na brzuszek już od jakiegoś 1,5 miesiąca, na odwrót też umie ale dosyć rzadko to robi.

Przekłada zabawki z rączki do rączki.

Pakuje łapki do buzi prawie cały czas ale to dlatego że jest bezsmoczkowy no i bezbutelkowy przy okazji ;)

Umie złapać klamkę i nacisnąć i złapać za drzwi i je otworzyć , śmiesznie to wygląda jak je ciągnie, umie też zgasić światło z zapaleniem gorzej idzie bo pstryczek jest pod innym kątem wtedy.

Smieje się na głos ale to robią już chyba wszystkie 5 miesięczniaki

Leżąc na brzuszku podnosi pupę do góry, chyba to początek pełzania.

3 dni temu odkrył że ma stopy więc nawet w nocy jak się wierci to łapię się za nie ;)

Więcej napisze jak sobie przypomnę :)

moja Ola robi podobnie , chciałam nawet wam przesłać filmik ale po tej akcji z nk to mi się odechciało - czy my nie przesadzamy ? mam nadzieję że nie popadniemy w paranoję i nie pokasujemy same siebie

Filmy można wklejać ale najpierw trzeba je zgrać na jakąś stronkę a ja mam wątpliwości czy ktoś tego nie ściągnie w "niecnych" zamiarach :wściekła/y: wkurza mnie, że nie możemy się chwalić naszymi pociechami bez strachu :wściekła/y: qurczę gdzie my żyjemy.
Mój Jasio podobnie jak Ola klęka i podpiera się rączkami a ostatnio chwyta się szczebelków w łóżeczku i chce wstawać :szok: muszę obniżyć poziom :tak:

michał podnosi tyłek, podsuwa nogi i tył ciała ma przygotowany do pozycji na czworaka hihi ale wtedy przod mu lezy całkeim
na rekach tez sie opiera ale wtdy brzuch jeszcze lezy.....normlanie kosmiczna pozycja

:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jasio zachwyca się swoim językiem i cały czas go wypina, kręci nim :-D komedia a najlepsze jest jego jęczenie :-D zasypia to takie eeeeeeeeeeeeeeeeeeee słyszę, a jak go przebieram to krzyczy :-) wczoraj jak nie mógł dosięgnąć zabawki to podnosił pupę, prostował nogi i sie odpychał do przydu :szok:

reklama
Dzisiaj razem z Bartem położyliśmy się na macie, tam jest takie lustero i je wzięłam pod takim kątem, że Bart widział mnie a ja jego - nie macie pojęcia jak się śmiał!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
aż Ł przyleciał z drugiego pokoju zobaczyc jak Bart się śmieje!!!! :-D:-D:-D:rofl2:

Do góry