reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Jejku jak fajnie się czyta co nasze szkrabiki potrafią i jak szybko osiągają sukcesy w rozwoju. Gratuluję ogromnie wszystkim dzieciaczkom nabycia nowych umiejętności.
Kuba jak leży na pleckach podnosi glowę i próbuje oderwać plecy od podloża. Narazie tylko tyle, ale to zawsze coś. uparcie ćwiczy a przy tym wścieka się że mu nie wychodzi

reklama
Ja sie nie mogę napatrzeć, jak Staś pełza do tyłu i pupę podnosi do góry. Komiczny widok!!! :-D:-D:-D Bardzo sie ostatnio rozwinął ruchowo.

Ale nasze dzieciaczki się rozbrykały ;-) gratuluje postępów!!!
Bartek już tak gada że aż babcia dzisiaj nie wierzyła :-) a jak dzisiaj się śmiał!!!! :-D zamiatałam podłogę a on tak zaczął się smiac że oczywiście czkawka i mu sie ulało :dry::-D

Ola też "tyłem" gotowa do raczkowania tylko głowę opiera nisko przy ziemi a cała reszta idzie do góry. Ja Oli wczoraj śpiewałam Ach śpij kochanie i się śmiała w głos.
Jak ma grzechotkę która grzechocze to macha 2 rękami i strasznie hałasuje.

ale nasze dzieciaczki szaleją :szok: gratuluję postępów :-)
jesczce troche, to bedą zasuwać po podłodze jak małe samochodziki :-D:-D:-D
Mała też robi duże postępy, ale zauważyłam, że jak nauczy się dużo nowych rzeczy, to jakiś czas nic nowego nie robi, a potem znów wszytsko na raz

ostatnio zaczęław końcu podnosic się wysoko na wyprostowanych ramionach :tak:

Ja jak chwilę nie patrzę na Stasia, to już mi znika z maty. Dziś znów zawędrował za kanapę pod kaloryfer. Oczywiście tyłem :-):-)

reklama
Do góry