reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Jejku jak fajnie się czyta co nasze szkrabiki potrafią i jak szybko osiągają sukcesy w rozwoju. Gratuluję ogromnie wszystkim dzieciaczkom nabycia nowych umiejętności.
Kuba jak leży na pleckach podnosi glowę i próbuje oderwać plecy od podloża. Narazie tylko tyle, ale to zawsze coś. uparcie ćwiczy a przy tym wścieka się że mu nie wychodzi

reklama
Ja sie nie mogę napatrzeć, jak Staś pełza do tyłu i pupę podnosi do góry. Komiczny widok!!! :-D:-D:-D Bardzo sie ostatnio rozwinął ruchowo.

Ale nasze dzieciaczki się rozbrykały ;-) gratuluje postępów!!!
Bartek już tak gada że aż babcia dzisiaj nie wierzyła :-) a jak dzisiaj się śmiał!!!! :-D zamiatałam podłogę a on tak zaczął się smiac że oczywiście czkawka i mu sie ulało :dry::-D

Ola też "tyłem" gotowa do raczkowania tylko głowę opiera nisko przy ziemi a cała reszta idzie do góry. Ja Oli wczoraj śpiewałam Ach śpij kochanie i się śmiała w głos.
Jak ma grzechotkę która grzechocze to macha 2 rękami i strasznie hałasuje.

ale nasze dzieciaczki szaleją :szok: gratuluję postępów :-)
jesczce troche, to bedą zasuwać po podłodze jak małe samochodziki :-D:-D:-D
Mała też robi duże postępy, ale zauważyłam, że jak nauczy się dużo nowych rzeczy, to jakiś czas nic nowego nie robi, a potem znów wszytsko na raz

ostatnio zaczęław końcu podnosic się wysoko na wyprostowanych ramionach :tak:

Ja jak chwilę nie patrzę na Stasia, to już mi znika z maty. Dziś znów zawędrował za kanapę pod kaloryfer. Oczywiście tyłem :-):-)

reklama
Do góry