reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co na obiad.....?

reklama
wczoraj nic nie było na obiad:-p
dzisiaj mielone, fasolka szparagowa i ziemniaki:tak:
jutro udka pieczone, surówka z pekińskiej i ziemniaczki pieczone:-)

mniaaaami bedytko mielone!!! jutro robie :D:D:D uwielbiam zreszta moja amerykanska czesc rodzinki tez :D:D

a dzis mezus gotuje .. piecze udka kurczakowe wlasnie kkurydze na kolbie robi i ryz Jambalaya ;)

Wczoraj był krupnik oraz ziemniaki+kotlety z soczewicy+ kapusta zasmażana.
Dziś będą kluski śląskie z gulaszem wołowym i surówką z białej kapusty.

hehe Sandra Sandra ty i te sloiczki :D:D
Czasami nie mam wyjscia, bo Sara bylaby bez obiadu :-p;-):-)
No i ona bardzo je lubi, bo te ktore jej daje to sa dania dla dzieci od 1.5 roku do wieku szkolnego :tak:i sa naprawde calkiem dobre ;-):-)

U nas dzisiaj byla zupa cebulowa, a Sarze rozmrozilam kalafiorowa i podalam z grzankami (o 17:00 dzisiaj zjadla obiad, bo wczesniej najadla sie owocami i jogurtem).

A na jutro kupilam juz mrozone brokuly i zrobie malej kilka porcji zupy brokulowej z groszkiem ptysiowym i zoltym serem :tak::-)

mmmm Sandro smakowitosci!!:D:D:D:D

co do kalafiorku to ja dzis musze ugotowac moj.. nigdy nie gotowalam jeszcze hehe smiesznie nie :D? jak dlugo powinnam gotowac kalafior dziewczyny? normalnie do osolonej wody wrzucic i gotowac czy jak?:D

pozniej chce go w panierce i na maselku podsmazyc :D:D:D a co do tego jeszcz enie wiem :D

Domiska krótko gotuj, troszkę soli i cukru daj, do zimnej wody włóż kalafiora i sprawdzaj widelcem czy już dobry;-)

a my dojadamy po imprezie, na jutro też jeszcze zostało:tak:

Leika
mniam wpraszam się do Ciebie na obiadek!!

reklama
Do góry