reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co na obiad.....?

Domiska, ja kalafior gotuje na parze :tak: Od momentu zagotowania wody gotuje ok. 10 min., a potem odstawiam i sam "dochodzi" :tak::-)

Sara ma dzisiaj rosol z lanym ciastem i koperkiem :tak: A jak wyglada menu dla doroslych to nie wiem, mama dzisiaj za to odpowiada ;-):-)

reklama
Domiska welcome:-);-)
u mnie dzisiaj był bigosik, bo ostatnio zamroziłam, a Alka też miała rosół z lanym ciastem:-)
jutro paluszki rybne:tak:

o ciasto lane zrobie w dniu jak nie bede szla do pracy bo sama lubie bardzo :D

a kalafiorek normalnie ugotowalam w wodzie.. pozniej w jajeczku i bulce tartej panierka i na patelke i wyszedl pyszny :D:D

U nas dzisiaj rosol z ryzem i koperkiem, a na drugie "paluszki" z miesa mielonego, ziemniaczki i jakas surowka (nie wiem jaka, bom w pracy :-p).

A jutro bedziemy miec wykwintne danie ;-):-D Mam w planach zrobienie kotletow zwijanych w srodku z serem zoltym i ananasem, panierowanych w pikantnej panierce :tak: Do tego salatka z kapusty pekinskiej i ziemniaczki puree z cebulka :tak::-)

reklama
Polecam te kotlety z ananasem i serem, ktore w niedziele robilam - niebo w gebie :tak::-):tak:

A dzisiaj robie barszczyk czerwony (z burakow, na rosolku :tak:) i do tego rowniez domowej roboty krokiety z miesem :tak::-) Wlasnie rosol sie gotuje, nalesniki usmazone, buraczki pokrojone, wiec za chwile bede brala sie do roboty :-p:-)

Do góry