reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
a ja dzis zrobie zurku z jajkiem i kielbaska a na drugie danie nie wiem jeszcze co
ja daję jeszcze ziemniaki i mam jednodaniowy obiad:-)a ja dzis zrobie zurku z jajkiem i kielbaska a na drugie danie nie wiem jeszcze co
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
My tez jak mamy zurek to juz drugiego nie robimy :-)ja daję jeszcze ziemniaki i mam jednodaniowy obiad:-)
W ogole rzadko gotuje 2 dania, bo Sara i tak zjada tylko jedno i najczesciej jest to zupa - na miesie/z miesem, ryzem/ziemniakami/kasza/makaronem/lanym ciastem/grysikiem itd. z jarzynkami , czasami ze smietana itp. wiec ma pelnowartosciowe danie :-)
sandra1982
Ja dzisiejszego menu niestety nie znam ale Sarze na wszelki wypadek przygotowalam przed wyjsciem do pracy spaghetti z Hippa (po 18mies.) Bardzo je lubi i grzecznie zjada jak sie jej bajke z etykiety czyta :-)
bigosik już nastawiony a Alka ma krupnik, bo w tygodniu znowu zrobiłam zapas, jeszcze trochę rosołku zamrożonego zostało, a jutro zrobię jej barszczyku czerwonego z jarzynami, jajkiem i mięskiem no i na pewno bigosu nie domówi, bo ona kapuściana jest
reklama
sandra1982
Ja mam pomrozonych kilka porcji kremu porowego i chyba 2 jeszcze porcje zupy ogorkowej
Jutro zrobie pomidorowke i tez zamroze :-)
Jak dlugo mozna przechowywac z zamrazarce lodowkowej zupki?
Jutro zrobie pomidorowke i tez zamroze :-)
Jak dlugo mozna przechowywac z zamrazarce lodowkowej zupki?