reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

czarny kot gratuluje synunia:-) wyobrazam sobie te nerwy ktore wam towarzyszyly, ale kto o tym bedzie pamietal patrzac na tego brzdaca ;-)

lolitko no czas na zakupy akuratny bo zaraz po swietach wszedzie zaczynaja sie obnizki, udanych zakupow!

reklama
kotek - ale mialas przezycia. szok :szok:..... najwazniejsze ze maluszek ma sie w koncu dobrze. super swieta bedziesz miala:)

ja wlasnie rybe po grecku zrobilam i sie zabieram za kapuste z grzybami....

czarny kot jenyyyyyyyyy Ty miałaś przeboje:):)Ja to przeczytam mojemu mężowi jeśli pozwolisz bo mój myśli że ja to miałam najgorszą na świecie cesarkę:)...fakt co ja się napłakałam z bólu....to już moje...a potem to ryczałam ze złości że nie potrafię chodzić żeby maleństwo ponosić...:(zła byłam że do wanny nie potrafiłam wejść ,że słabo mi ciągle było i M musiał mnie odprowadzać do łóżka....teraz już chodzę i śmigam:)ale w nocy miałam potworny ból głowy i nie spałam od północy do rana,...o 10.00 mały dał mi się zdrzemnąć...ale to coś mało:(no a teraz śpi kiedy ja mam robotę w domciu i spać nie mogę.....
I wklejam urwisa....chyba nie dostanę ochrzanu że za wielka fota....

Uploaded with ImageShack.us

Szarlotka Czarnykot jeszcze raz mega gratulacje!!! Synusi maci wspaniałych:-)
Lolitko jak zaczniesz kupować ciuszki to zobaczysz jaka to frajda:-D a po świetach rzeczywiscie jest dużo wyprzedaży

Dziewczyny nie wiem czy zajrze na forum przed swietami,wiec zdrowych i spokojnych Świąt,pysznych potraw wigiljnych i mnóstwa prezentów pod choinką

Czarny Kocie - ale miałaś przejścia! dobrze, że już wszytko za Wami, teraz tylko cudowne Święta z Maluszkiem, który na zdjęciach wygląda przesłodko!!! :-)
Szarlotko - Twoje opowieści o bólu i płaczu, trochę mnie przestraszyły ... ale myślę, że dla takiego cudnego Maleństwa jak Twoje jesteśmy z stanie znieść wszystko! :-)
Lolitko - ja też jeszcze mam sporo rzeczy do kupienia ... więc czekam na wyprzedaże :-) Kasia ma rację - zakupy dla maluszka - to super frajda.

Co do moich bolących bioder, to jakimś cudem mi przeszło. Wydaje mi się, że to dlatego, że brzuch mi się obniżył i może przestał uciskać na jakiś nerw. Oczywiście się z tego cieszę, ale przy okazji trochę martwię, że to za wcześnie na obniżanie brzucha. Bo do porodu zostało mi jeszcze 7 tyg. Wiecie coś na ten temat?

Pozdrawiam świątecznie!

łooo matko Kocie ale miałas przeboje!!!! tosz to szok:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
dzieciaczki superowe :-)

Ja byłam w czwartek na drugim usg 4D..moje Bąble maja po 850 gram..i sa małymi wiercipietkami - nie moglismy im zdjecia zdrobic hihi..ale mam wszytsko nagrane..są zdrowe i wszytsko z nimi oki :-)

Matylda78 mi się brzuch obniżył w nocy, gdy wody odeszły. Wcześniej nie zauważyłam żeby był nisko. W każdym razie nie denerwuj się, bo niektórym babkom obniża się już kilka tygodni przed porodem, innym w ogóle i też to jest normalne :)

reklama
Do góry