reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

czarny kot gratuluje synunia:-) wyobrazam sobie te nerwy ktore wam towarzyszyly, ale kto o tym bedzie pamietal patrzac na tego brzdaca ;-)

lolitko no czas na zakupy akuratny bo zaraz po swietach wszedzie zaczynaja sie obnizki, udanych zakupow!

reklama
kotek - ale mialas przezycia. szok :szok:..... najwazniejsze ze maluszek ma sie w koncu dobrze. super swieta bedziesz miala:)

ja wlasnie rybe po grecku zrobilam i sie zabieram za kapuste z grzybami....

czarny kot jenyyyyyyyyy Ty miałaś przeboje:):)Ja to przeczytam mojemu mężowi jeśli pozwolisz bo mój myśli że ja to miałam najgorszą na świecie cesarkę:)...fakt co ja się napłakałam z bólu....to już moje...a potem to ryczałam ze złości że nie potrafię chodzić żeby maleństwo ponosić...:(zła byłam że do wanny nie potrafiłam wejść ,że słabo mi ciągle było i M musiał mnie odprowadzać do łóżka....teraz już chodzę i śmigam:)ale w nocy miałam potworny ból głowy i nie spałam od północy do rana,...o 10.00 mały dał mi się zdrzemnąć...ale to coś mało:(no a teraz śpi kiedy ja mam robotę w domciu i spać nie mogę.....
I wklejam urwisa....chyba nie dostanę ochrzanu że za wielka fota....

Uploaded with ImageShack.us

Szarlotka Czarnykot jeszcze raz mega gratulacje!!! Synusi maci wspaniałych:-)
Lolitko jak zaczniesz kupować ciuszki to zobaczysz jaka to frajda:-D a po świetach rzeczywiscie jest dużo wyprzedaży

Dziewczyny nie wiem czy zajrze na forum przed swietami,wiec zdrowych i spokojnych Świąt,pysznych potraw wigiljnych i mnóstwa prezentów pod choinką

Czarny Kocie - ale miałaś przejścia! dobrze, że już wszytko za Wami, teraz tylko cudowne Święta z Maluszkiem, który na zdjęciach wygląda przesłodko!!! :-)
Szarlotko - Twoje opowieści o bólu i płaczu, trochę mnie przestraszyły ... ale myślę, że dla takiego cudnego Maleństwa jak Twoje jesteśmy z stanie znieść wszystko! :-)
Lolitko - ja też jeszcze mam sporo rzeczy do kupienia ... więc czekam na wyprzedaże :-) Kasia ma rację - zakupy dla maluszka - to super frajda.

Co do moich bolących bioder, to jakimś cudem mi przeszło. Wydaje mi się, że to dlatego, że brzuch mi się obniżył i może przestał uciskać na jakiś nerw. Oczywiście się z tego cieszę, ale przy okazji trochę martwię, że to za wcześnie na obniżanie brzucha. Bo do porodu zostało mi jeszcze 7 tyg. Wiecie coś na ten temat?

Pozdrawiam świątecznie!

łooo matko Kocie ale miałas przeboje!!!! tosz to szok:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
dzieciaczki superowe :-)

Ja byłam w czwartek na drugim usg 4D..moje Bąble maja po 850 gram..i sa małymi wiercipietkami - nie moglismy im zdjecia zdrobic hihi..ale mam wszytsko nagrane..są zdrowe i wszytsko z nimi oki :-)

Matylda78 mi się brzuch obniżył w nocy, gdy wody odeszły. Wcześniej nie zauważyłam żeby był nisko. W każdym razie nie denerwuj się, bo niektórym babkom obniża się już kilka tygodni przed porodem, innym w ogóle i też to jest normalne :)

reklama
Do góry