reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wesolych Swiat mamuski.Spokojnych,radosnych i wspanialych :tak:

A ja dzis pospalam :-p Mezus zabral synka rano i dal mi odpoczac,co prawda tylko 2 godzinki,bo maluszek cyca sie domagal,ale uwiezcie ze od razu inaczej na oczy widze hehe.Takie male szczescie a potrafi nocnym karmieniem wymeczyc ;-)

Szarlotko cudowny synek :tak:

Moj maluszek juz prawie 4 kg ;-) Robi sie z niego maly klusek hehe,ale i tak jestem szczesliwa,ze tak ladnie na wadze przybiera. Lubi sobie pojesc chlopaczek:-p

Kochane Dziewczynki, jak to dobrze mieć z Was wsparcie. Dziękuję Wam za to. Przy Was się czuję, że ktoś mnie rozumie i że jeszcze nie zwariowałam ( do reszty) z tymi moimi zmartwieniami :-D
Życzę spokojnych Świąt, pełnych miłości do naszych kochanych małżonków i dzieciaczków ( tych wyklutych głodomorków i tych jeszcze w brzuszkach).

Juditka, a co do suwaczka, to kliknij na któryś z naszych suwaczków i przejdziesz na stronę z wszystkimi suwaczkami świata :) Tam wybierasz, jaki chcesz i krok po kroku ( według podanych zasad) go sobie zmontujesz. :) Pozwodzenia!

Ostatnia edycja:
matylda dziekuje, jedyna rzecza ktorej nie wiem jak zrobic to gdzie tego linka z suwaczkiem wkleic, dodac go w sygnaturce jako obrazek html czy jak? bo stworzylam juz suwaczek tylko co dalej

Cześć dziewczyny!! Już po świętach..nie oddzywałam się długo bo niestety w szpitalu byłam..jakieś silne zatrucie miałam i dopiero mnie wypuścili i w domku powoli dochodzę do siebie,na szczęście z synkiem wszystko wporządku-co najważniejsze.
kot-synek piękny..naprawde ciasteczko do schrupania:)

Dziewczyny i po świętach...czas leci...już niedługo i będą z nami nasze ukochane szkrabki:-)
Czarnykot to fajnie,ze synuś lubi sobie pojesć:-)pewnie niesamowite uczucie karmic piersią? Moje koleżanki mają laktatory i jak chcą wyjsc na dłuzej niz 2 godziny to odciagają pokarm i zostawiaja w butelce,mąż moze wtedy nakarmić
Matyldo ja gdzies wyczytałam,ze brzuch obniża sie 2 tygodnie przed porodem,mój gin na ostatniej wizycie pytał sie mnie o to.Ponoc nie da sie tego nie zauważyć,jest to odczuwalne
Isia25 to współczuje z zatruciem:-( ja sie po wigili strułam,na szczescie trzymało mnie tylko 1 dzien i juz mi lepiej,ale pół nocy spedziłam w łazience

Ostatnia edycja:
no wlasnie - po swietach i 1kg dodatkowy na plusie:) ale se nie odmawialam... jadlam przez 3 dni moje ulubione kluski z makiem tonami:) dobrze ze nic nie pieklam z ciast bo wogole bym chyba jak beczka sie utuczyla

kasia - a Ty juz tez tak blisko. pewnie ciezkawo na maksa w tych ostatnich tygodniach jest.... odliczanie rozpoczete

Witam

Gratulacje dla mam wspaniałych chłopaków :)

Mam pytanko dziewczyny, zrobiła mi się opryszczka na ustach ( pewnie w święta ktoś z rodziny mi sprzedał!!!!! ), czy ja mogę czymś smarować ?
Wiem, że może być niebezpieczna dla dziecka.

Pozdrawiam :)

reklama
Do góry