reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczynki...:)
Oj jak słucham i oglądam te pokoiki.....:):)U nas w przyszłym pokoiku dzidziusia nadal garderoba, jednym słowem jaskinia jeszcze:)he he....a wolałabym niektóre rzeczy zrobić teraz, bo znam swojego mężusia...tak potrafi zwlekać że po porodzie będzie pokoik robił...:)a poza tym malowanie np. zrobić póki jest ciepło, zimą lub jesienią będzie ciężko schło....no cóż zobaczymy co z tego wyjdzie....
Co do wózka już mam Roana zamówionego:)nie mogłam wytrzymać...no i powoli powoli kupuję przeróżne pierdółki żeby później nie zbankrutować:)

reklama
Witam!!!
Jak kiedyś obiecałam, wstawiam wreszcie zdjęcie mojego brzuszka:-)
Kurcze, sama nie wiedziałam ze jest taki wielki dopóki zdjęć nie zobaczyłam, ale w końcu dwa maluchy muszą się w nim pomieścic:-D

Gorące pozdrowienia dla wszystkich;-)

DSCF0368.jpgDSCF0367.jpgDSCF0369.jpgDSCF0366.jpgDSCF0365.jpg

eweli,dodora ale macie fajne brzuszki :) Ja tez juz coraz okraglejsza ;-) a na wadze tylko 2 kilo wiecej :tak:

Co do wozkow,to moj kupie w Polsce,bo w Norwegi maja ceny giganty hehe.Jeszcze nie zdecydowalam sie na zaden konkretny,polaze,popatrze i napewno cos wybiore:tak:
U mnie ok.Troche ostatnio brzuszek pobolewa,ale staram sie odpoczywac.Poprostu tylek mi rosnie hehe.Dzidzia tez coraz wieksza,wic pewnie sie rozpycha na prawo i lewo.Juz nie moge sie doczekac usg...jeszcze tydzien i zobacze co tam pod serduszkiem mi plywa :)

Pozdrawiam Mamuski :)

Hej Babeczki, cudne sa te Wasze brzuszki. Coz, dzisiaj widzialam serduszko, niesamowite uczucie, jednak troche sie martwie bo pojawily sie u mnie plamienia a to chyba nie jest dobry znak.

Hej Babeczki, cudne sa te Wasze brzuszki. Coz, dzisiaj widzialam serduszko, niesamowite uczucie, jednak troche sie martwie bo pojawily sie u mnie plamienia a to chyba nie jest dobry znak.

plamienia często zdarzają się we wczesnej ciąży i zazwyczaj nie oznaczają nic niepokojącego. A pytałaś lekarza o to? Może powinien zwiększyć Ci dawkę progesteronu ?

eweli śliczny brzuszek :) A tym, że słabo czujesz jeszcze ruchy się nie przejmuj, jeszcze kilka tygodni i dadzą Ci dzieciaki dżezu :) U mnie też różnie, ostatnio przez 2 dni prawie nic nie czułam i się mocno przestraszyłam a wczoraj tak nawalali, że usnąć nie mogłam i już chciałam żeby w końcu poszli spać :-D

Ostatnia edycja:
Kwiat_lotosu - dzieki za pocieszenie. Tak, wlasnie lekarz zwiekszyl dawke i nie kazal sie martwic tylko czekac do nastepnego usg. Latwo powiedziec, odetchne chyba w 9ym miesiacu...

vane w 9 to my raczej nie odetchniemy :):):)he he.....ja w ogóle stawiam że u mnie wcześniak będzie...:)Córa wcześniej się wyrwała...i tak jakoś mam przeczucie że młody też:)

reklama
Szarlotka - masz racje, dopiero wtedy zacznie sie prawdziwa " zabawa z adrenalina", hehe. Ja od poczatku czuje sie jakbym szla jakas droga przez meke, a niby ciaza to taki piiiekny stan:rofl:

Do góry