reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczynki...:)
Oj jak słucham i oglądam te pokoiki.....:):)U nas w przyszłym pokoiku dzidziusia nadal garderoba, jednym słowem jaskinia jeszcze:)he he....a wolałabym niektóre rzeczy zrobić teraz, bo znam swojego mężusia...tak potrafi zwlekać że po porodzie będzie pokoik robił...:)a poza tym malowanie np. zrobić póki jest ciepło, zimą lub jesienią będzie ciężko schło....no cóż zobaczymy co z tego wyjdzie....
Co do wózka już mam Roana zamówionego:)nie mogłam wytrzymać...no i powoli powoli kupuję przeróżne pierdółki żeby później nie zbankrutować:)

reklama
Witam!!!
Jak kiedyś obiecałam, wstawiam wreszcie zdjęcie mojego brzuszka:-)
Kurcze, sama nie wiedziałam ze jest taki wielki dopóki zdjęć nie zobaczyłam, ale w końcu dwa maluchy muszą się w nim pomieścic:-D

Gorące pozdrowienia dla wszystkich;-)

DSCF0368.jpgDSCF0367.jpgDSCF0369.jpgDSCF0366.jpgDSCF0365.jpg

eweli,dodora ale macie fajne brzuszki :) Ja tez juz coraz okraglejsza ;-) a na wadze tylko 2 kilo wiecej :tak:

Co do wozkow,to moj kupie w Polsce,bo w Norwegi maja ceny giganty hehe.Jeszcze nie zdecydowalam sie na zaden konkretny,polaze,popatrze i napewno cos wybiore:tak:
U mnie ok.Troche ostatnio brzuszek pobolewa,ale staram sie odpoczywac.Poprostu tylek mi rosnie hehe.Dzidzia tez coraz wieksza,wic pewnie sie rozpycha na prawo i lewo.Juz nie moge sie doczekac usg...jeszcze tydzien i zobacze co tam pod serduszkiem mi plywa :)

Pozdrawiam Mamuski :)

Hej Babeczki, cudne sa te Wasze brzuszki. Coz, dzisiaj widzialam serduszko, niesamowite uczucie, jednak troche sie martwie bo pojawily sie u mnie plamienia a to chyba nie jest dobry znak.

Hej Babeczki, cudne sa te Wasze brzuszki. Coz, dzisiaj widzialam serduszko, niesamowite uczucie, jednak troche sie martwie bo pojawily sie u mnie plamienia a to chyba nie jest dobry znak.

plamienia często zdarzają się we wczesnej ciąży i zazwyczaj nie oznaczają nic niepokojącego. A pytałaś lekarza o to? Może powinien zwiększyć Ci dawkę progesteronu ?

eweli śliczny brzuszek :) A tym, że słabo czujesz jeszcze ruchy się nie przejmuj, jeszcze kilka tygodni i dadzą Ci dzieciaki dżezu :) U mnie też różnie, ostatnio przez 2 dni prawie nic nie czułam i się mocno przestraszyłam a wczoraj tak nawalali, że usnąć nie mogłam i już chciałam żeby w końcu poszli spać :-D

Ostatnia edycja:
Kwiat_lotosu - dzieki za pocieszenie. Tak, wlasnie lekarz zwiekszyl dawke i nie kazal sie martwic tylko czekac do nastepnego usg. Latwo powiedziec, odetchne chyba w 9ym miesiacu...

vane w 9 to my raczej nie odetchniemy :):):)he he.....ja w ogóle stawiam że u mnie wcześniak będzie...:)Córa wcześniej się wyrwała...i tak jakoś mam przeczucie że młody też:)

reklama
Szarlotka - masz racje, dopiero wtedy zacznie sie prawdziwa " zabawa z adrenalina", hehe. Ja od poczatku czuje sie jakbym szla jakas droga przez meke, a niby ciaza to taki piiiekny stan:rofl:

Do góry