reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

hej dziewczynki :) pozdrawiam wszystkich :)
wera - fajny brzunio :) , ojjjjj współczuję mdłości i wymiotów , pamietam , że jak mnie mdliło na początku ciąży to strasznie miałam przez to popsuty nastrój :wściekła/y: . Pomyśl , ze to już dłaugo ....hurrrrra ! Ja też nie mogę jeszcze uwierzyć , że wreszcie jestem w ciązy i to już w 8 miesiącu !!! szok !!! Kurcze może i mnie uda się wkleić zdjęcia mojego brzuchola , tylko nie wiem czy wiem jak :eek: - zaraz zobaczę :) .

Dziewczyny strasznie się cieszę , ze jest nas tu coraz więcej , miło czyta się o waszych przezyciach , których i ja mogłam doświadczyć i wciąż przeżywam :) . Trzymam za nas wszystkie kciuki :)

reklama
Sylviii witaj w naszym gronie :-)

Dodora
tam jak piszesz wiadomość to masz takiego jak zarządzaj załącznikami, i wtedy dodajesz zdjęcia z komputera

a my właśnie skończyliśmy robić pokoik małej , przesyłam Wam efekty naszej (a raczej mężusia) pracy ;-)

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 92
  • pok.jpg
    pok.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 94
hejka :) dodałam zdjęcie swojego brzuchola ( wiem , wiem ogromny + 11,5 kg. ) Ale nie wiem jak to zdjęcie wyjdzie u was :eek: ....może coś tam zobaczycie :)

wera - pokoik jak dla małego , słodkiego , różowego motylka :) - cudny :tak:

Załączniki

• 024.jpg
    024.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 68
wera - powiem ci szczerze , że mam ochote na taka sesję :) ojjj i to bardzo ale zastanawiam sie ile to kosztuje - wydaje mi się , ze z 500-700 zł. kurcze troche szkoda mi kasy bo mogłabym dziecku kupić za to cos fajnego ale kto wie.....może mnie mąż z tym pomysłem nie wysmieje hahaha . A masz moze już jakiś wózek na oku ? ja siedze w necie i czytam , czytam , czytam i mam metlik w głowie :eek: . Jak jeden ma coś czego szukam to nie ma czegoś tam innego , jak już wydaje mi się , ze znalazłam odpowiedni to znowu okazuje się , że czegoś tam nie ma ....i tak w kółko ! te zakupy bobasowe są przyjemne ale czasem denerwujące bo w ciązy mam problem z wyborem czegokolwiek hahaha . Nie potrafię się zdecydować na najprostsze rzeczy , ostatnio mąż nie wytrzymał i już podniósł na mnie głos w sklepie bo ze 40 min. wybierałam różek hahah aż on w końcu zdecydował i poszedł do kasy hahahah - ja bym tam pewnie jeszcze stała z pół godziny :-D .

dodora
u nas taka sesja kosztuje coś koło 300-400zł, ale nam będzie robił sesje brat męża w plenerze więc wszystko za darmo :-), jeśli chodzi o wózek to po wielu miesiącach poszukiwań wybraliśmy mutsy transporter 2011, 3w1, z fotelikiem maxi cosi, w lipcu już zamawiamy bo na przesyłkę czeka się nawet do 4 tyg.
My właściwie mamy już wszystko tylko brak wózka ;-)

eweli
dziekuję :-), czas zleci i Wy też już będziecie szykować pokoik ;-)

wera - no to macie luksus z bratem :) , a jesli chodzi o wózek to może nie uwierzysz ale u nas też mutsy transporter prowadzi :) w rankingu hahah , u nas jest dostepny od ręki ew. czeka się 3 dni gdyby nie było koloru . Fotelik tez już mamy Maxi Cosi :) i całą resztę też poza wózkiem własnie , a jaki kolor bierzecie ? My chyba brązik albo czarny - choć troche obawiam się tego czarnego.

dodora
powiem Ci że osobiście bardzo mi się ten wózek podoba, oglądałam go w sklepie, fajnie się składa, prowadzi i jest leciutki, więc i Tobie polecam, chociaż jak bedzie w praktyce to sie okaże :tak:, problem jest właśnie z kolorem, bo wybór jest mały a kolory...hmmm, jak dla mnie beznadziejne, ale raczej zdecydujemy się na Sand, i też się trochę obawiam , bo wygląda ładnie ale nie wiem czy znowu nie jest za jasny, najwyżej będzie częstsze pranie , a fotelik do tego weźmiemy różowy :-)

reklama
wera - wiesz , czytałam o tych kolorach w transporterze mutsy i dziewczyny niektóre piszą , ze na jasnych kolorkach pozostaja zacieki np. po deszczu :szok: a co dopiero jak się soczkiem zaleje ..... zdziwiłam się bo mutsy to przecież porządna firma a tu taki materiał . Ale tak jak piszesz sprawdzimy tę furę same ! Tez byłam w sklepie i najeździć sie nie mogłam hahah bo nie wierzę , że przyszedł juz ten czas....po tylu latach walki :tak: i moja kolej na takie zakupy :) .

Do góry