reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wera ale fajny brzusio...nie za duzy,nie za maly ,taki w sam raz :tak:

Ja jestem po pracy,nog nie czuje,plecy bola wiec zalegam na sofie.Wlasnie zjadlam obiad i teraz zamierzam sie relaksowac,moze uda mi sie przysnac,bo wstalam dzis o 4.30 do roboty:baffled:

A jutro mam wolne i czeka mnie fajny dzien.Jade na pierwsze zakupy dla maluszka.Kupie troche ciuszkow:-) Moj malzonek boi sie mnie puscic i od paru dni slysze" puscisz mnie z torbami" haha.A ja wcale nie zamierzam duzo kupywac,bo duzo rzeczy,ubranek itp dostane od kuzynki po jej malym synku:tak: Jak narazie bede kupowac neutralne ubranka,bo dopiero 5 lipca dowiem sie kto mieszka pod moim serduszkiem :tak:

Pozdrawiam i milego dnia kochane:-)

Wera ty to masz brzuszek!!! no,ale to w końcu 8 miesiąc.Wera jeszcze miesiąć i rodzisz,super:-)przede mną daleka jeszcze droga
Vane mnie odrzuciłood mięsa i kawy.Nie mam na co dzień nudności,ale są dni,ze jak mnie mdli to leże na sofie i nie mogę wstać,bo raz,że mnie mdli,a 2 kręci mi sie w głowie.Piersi mi się powiększyły,pojawiły się niebieskie zyłki na dekolcie i na piersiach i brzuszek mam lekko nadęty.A ty masz jakieś dolęgliwości ciążowe?

Kasia - Ty masz troszke wiecej objawow, ale w koncu Twoja dzidzia jest starsza od mojej az 3 tygodnie...ja do tej pory nic nie odczuwalam ale teraz tez mam powiekszone piersi i brzuch nie jest taki plaski jak przedtem. Apetyt mi dopisuje, pije 1 slaba kawke dziennie i czekam na 1sze badanie prenatalne za 2 tygodnie.

Vane u mnie dolęgliwosci pojawiły się ok.7tc,więc jeszcze wszystko przed Tobą;-)Pij kawke sobie teraz,bo potem jak Cię odrzuci to masakra jakaś.Nie mogę otworzyć szafki z kawą,bo czuje zapach kawy.Nie napisałam Ci o jescze jednej dolegliwości ciążowej,mianowicie o puszczaniu gazów:zawstydzona/y:Pije kefiry,soki owocowe i troche pomaga.A często siusiasz? Bo ja nawet w nocy wstaje i ide do toalety.
Badanie prenatalne ja mam dopiero 18.07

Kasia - ja zawsze nalezalam do sikajacych non stop a teraz czestotliwosc nawet sie zwiekszyla. U Ciebie w 12-13 tyg. pewnie dzidzia bedzie juz dosyc rozwinieta.

witam

dzięki dziewczyny za miłe słowa na temat mojego brzuszka , jeszcze to do mnie nie dociera że zostało tylko 1,5 miesiąca, czas szybko zleciał i nim się obejrzymy a wszystkie będziemy już jeździły z wózeczkami :-)

ja od kilku dni mam problem, a mianowicie znowu powróciły mi mdłości a nawet i wymioty :baffled:, ale mysle że przyczyną jest okropna zgaga którą mam non stop, ból taki że już nie wyrabiam :-(, a i nic nie pomaga, mogę nawet nic nie zjeść a zgaga jest

Wera to wspólczuje Ci bardzo,to się bidulka nacierpisz:-(Nie wiem co ci doradzić,bo nigdy nie miałam zgagi,ale jestem w stanie sobie wyobrazić jakie przechodzisz cierpienie.

reklama
Witam melduję się, trzymajcie kciukasy zeby moje w brzuszku rozwijało/y sie zdrowo :-)
Buziaki dziewczyny, pozdrawiam serdecznie;-)

Do góry