reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
szarlotka - widziałam twój wózeczek , fajowy choc powiem Ci , że masz spore wyprzedzenie :) hahah ....wózek w 5-tym miesiącu ale wiem co czujesz bo ja ledwo sie powstrzymywałam ,zeby już w pierwszych miesiącach nie zacząć szaleć po sklepach hahah
eweli1982 - brzunio super i wcale nie taki duży jak na bliźniaki , nie martw się , jeszcze Ci urośnie i dopiero zobaczysz jaki może być wielki i piekny :tak:
czarnykot - woow 2kg. to faktycznie niewiele , każdy tyje w swoim tępie i najwazniejsze żeby nasze maluchy miały tam dobrze . Daj znać po usg co tam ci pływa w brzuszku :)

dodora :):)Noooo ja mam sprinta:):)we wszystkim tak mam , jak to się mówi w gorącej wodzie kąpana:):)Ja już bym najchętniej wszystko kupiła:):)

matylda tak ja provita:):)Ty też???

Zobacz załącznik 367647Dziewczynki moj brzuchol w 17tc :tak: Myslalam,ze mam mala pileczke,ale jak spojrzalam na zdjecie to ho ho ho.Niedlugo bedzie wielki arbuz :-)
U mnie dzis piekna pogoda,slonko swieci.Niedlugo odpalam grilla i robie mojemu L miesko na obiadek.On wipije Zuberka a ja bezalkoholowe piwko.Ale najpierw kawka;-)
Pozdrawiam Was wszystkie i milego dnia :tak:

Czarnykot - ale ten Twoj brzuszek....sexy. Chyba bardzo dobrze znosisz ciaze, moja Droga, to kawka, to piwko ( ok bezalkoholowe ). Ja do tej pory czulam sie ok, a teraz jestem jakas klapnieta na maxa.

czarnykot brzusio boski!!!!:):)oj a ja dzisiaj zapycham się chlebkiem ze smalcem i z solą....strrrrrrasznie mi ślinka leci:)już 5 kanapka....

matylda ja u doktora Mańki...:)

reklama
Vane76 - wiem co czujesz... ja też miałam plamienia i bardzo się tym zamartwiałam. Lekarz zwiększył mi dawkę progesteronu, kazał kilka dni poleżeć i uspokoił że plamienia czasem się zdarzają i to nie musi oznaczać nic złego. Najważniejsze żeby nie pojawiło się krwawienie i silne bóle brzucha.
Dziewczyny jak duże dawki progesteronu Wy przyjmujecie??. Ja (po criotransferze na cyklu stymulowanym) biorę teraz 12xluteinę i 6xduphaston. Ilości trochę przerażające i bardzo męczące. Od samego spojrzenia na luteinę robi mi się niedobrze :)
Jak długo trzeba progesteron przyjmować ?

Do góry