reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny 3 lata temu stalam sie najszczesliwsza osoba na swiecie.Moje cudo konczy 3 lata😱😱Pomimo ze Misia jest dosc wymagajacym dzieckiem,nie raz plakalam z bezsilnosci to nie zamienilabym obecnego zycia z NIĄ na to ktore bylo przed.
Wstala dzis lewa noga i od 6.30 juz byla gotowa do wyjscia -robimy tak jak wszystkie dzieci mala imprezke zlobkowa wiec Misia juz gotowa byla od 6🤣
Powiem Wam ze nie wiem kiedy to zlecialo😱

Załączniki

• 20240612_063715.jpg
    20240612_063715.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 107
reklama
Obowiązek jest do 2 rż, ale niektóre linie umożliwiają przewóz jako bagaż rejestrowany albo dodatkowo. Musisz sprawdzić swojego przewoźnika. Z wodą też niestety różnie. W tym roku musieliśmy się cofać i wylewać wodę. Otrzymaliśmy informację, że woda też dla dzieci do 2 rż.
To nieprawda, ktokolwiek tak mowil - wymysil to sobie na swoj uzytek. trzeba sie upierac i dochodzic swoich praw.Tylko w PL na lotniskach mialam takie akcje i zawsze mowilam zebh mi pokazali przepis, ktory tak mowi i ocyzwiscie nikt nie byl w stanie i moja 4 latka przechodzi przez bramki z woda zawsze.
Co do wozka to tez jest to ogolna zasada, ktora niestety jest dosc mocno skrywana przez przepwznikow, ale tak jak mowisz - poczytac wystaczy na stronie konkretnego i nie ma problemu. Na pewno Ryanair i cala grupa Iberia żadnych problemów nie robi i wozek za darmo mozna wziac.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny 3 lata temu stalam sie najszczesliwsza osoba na swiecie.Moje cudo konczy 3 lata😱😱Pomimo ze Misia jest dosc wymagajacym dzieckiem,nie raz plakalam z bezsilnosci to nie zamienilabym obecnego zycia z NIĄ na to ktore bylo przed.
Wstala dzis lewa noga i od 6.30 juz byla gotowa do wyjscia -robimy tak jak wszystkie dzieci mala imprezke zlobkowa wiec Misia juz gotowa byla od 6🤣
Wszystkiego najlepszego dla Misi❤️.
No ten umiech na zdjęciu oddaje całą osobowość Miśki😁😜❤️. Niby zadowolona ale już myśli do czego by się tu przyczepić😁😜😜

Wszystkiego najlepszego dla Misi❤️.
No ten umiech na zdjęciu oddaje całą osobowość Miśki😁😜❤️. Niby zadowolona ale już myśli do czego by się tu przyczepić😁😜😜
Dzieki.
W punkt trafilas.Wlasnie po tym zdjeciu zaczela jeczec ze noe chce zwbym robila jej zdjecia wiec kolejne wyszlo z mina srajacego kota na pustyni🤣🤣
Poszlam w Twoje slady i sama zrobilam tort🎂Wyszedl jako-tako.Ciekawe czy bedzie dobry🤔

Załączniki

• 20240612_090332.jpg
    20240612_090332.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 75
Dzieki.
W punkt trafilas.Wlasnie po tym zdjeciu zaczela jeczec ze noe chce zwbym robila jej zdjecia wiec kolejne wyszlo z mina srajacego kota na pustyni🤣🤣
Poszlam w Twoje slady i sama zrobilam tort🎂Wyszedl jako-tako.Ciekawe czy bedzie dobry🤔
Ej, no fajny wyszedł 😊. Żarłabym😁.
Mój Kajtek to mi macha palcem i mówi nu nu, żeby mu fotek nie robic. A jak go nagrywam to się odwraca, no kuwa😂. Czysty ojciec🥴

najlepszosci 💜💜 Ale duza panna juz i jaka zadowolna 🤣🤣😘

O widzisz. To jednak zależy jak się trafi🤔.
A jak wam przebiegł lot? Nie chciałaś wysiadać i uciekać?😜
Moje dziewczyny niedługo już 5 i 7 lat, więc trochę łatwiej. Ze starszą mamy jednak problemy jeżeli chodzi o latanie ze względy na częste zapalenie ucha - więc siedzimy i ziewamy, picie wody i lizaki. Na samą drogę szykuję kolorowanki,karty itp plus ściągam bajki plus słuchawki. W tym roku braliśmy foteliki, bo zamierzaliśmy trochę pozwiedzać. Za foteliki nie płaciliśmy i były jako plus do bagażu rejestrowanego. W zeszłym roku braliśmy wózek i ten przewoźnik traktował go jako bagaż rejestrowany, przy czym nie tyczyły się go wymogi dotyczące rozmiaru. Także trzeba sprawdzić przewoźnika w zakresie warunków. U nas jest zawsze jedna główna kłótnia- kto będzie siedział przy oknie;)

Wszystkiego najlepszego dla Misi:)

reklama
Moje dziewczyny niedługo już 5 i 7 lat, więc trochę łatwiej. Ze starszą mamy jednak problemy jeżeli chodzi o latanie ze względy na częste zapalenie ucha - więc siedzimy i ziewamy, picie wody i lizaki. Na samą drogę szykuję kolorowanki,karty itp plus ściągam bajki plus słuchawki. W tym roku braliśmy foteliki, bo zamierzaliśmy trochę pozwiedzać. Za foteliki nie płaciliśmy i były jako plus do bagażu rejestrowanego. W zeszłym roku braliśmy wózek i ten przewoźnik traktował go jako bagaż rejestrowany, przy czym nie tyczyły się go wymogi dotyczące rozmiaru. Także trzeba sprawdzić przewoźnika w zakresie warunków. U nas jest zawsze jedna główna kłótnia- kto będzie siedział przy oknie;)
to samo! Wojna o okno u nas tez 🤣
I zapomnialam tez o lizakach, u nas tez zawsze. I haribo na start lub ladowanie 🤣 zuja sobie to jest cisza i uszu nie zatyka 🤪
Twoja strasza w tym roku szkole zaczyna?

Do góry