reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny 3 lata temu stalam sie najszczesliwsza osoba na swiecie.Moje cudo konczy 3 lata😱😱Pomimo ze Misia jest dosc wymagajacym dzieckiem,nie raz plakalam z bezsilnosci to nie zamienilabym obecnego zycia z NIĄ na to ktore bylo przed.
Wstala dzis lewa noga i od 6.30 juz byla gotowa do wyjscia -robimy tak jak wszystkie dzieci mala imprezke zlobkowa wiec Misia juz gotowa byla od 6🤣
Powiem Wam ze nie wiem kiedy to zlecialo😱

Załączniki

• 20240612_063715.jpg
    20240612_063715.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 113
reklama
Obowiązek jest do 2 rż, ale niektóre linie umożliwiają przewóz jako bagaż rejestrowany albo dodatkowo. Musisz sprawdzić swojego przewoźnika. Z wodą też niestety różnie. W tym roku musieliśmy się cofać i wylewać wodę. Otrzymaliśmy informację, że woda też dla dzieci do 2 rż.
To nieprawda, ktokolwiek tak mowil - wymysil to sobie na swoj uzytek. trzeba sie upierac i dochodzic swoich praw.Tylko w PL na lotniskach mialam takie akcje i zawsze mowilam zebh mi pokazali przepis, ktory tak mowi i ocyzwiscie nikt nie byl w stanie i moja 4 latka przechodzi przez bramki z woda zawsze.
Co do wozka to tez jest to ogolna zasada, ktora niestety jest dosc mocno skrywana przez przepwznikow, ale tak jak mowisz - poczytac wystaczy na stronie konkretnego i nie ma problemu. Na pewno Ryanair i cala grupa Iberia żadnych problemów nie robi i wozek za darmo mozna wziac.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny 3 lata temu stalam sie najszczesliwsza osoba na swiecie.Moje cudo konczy 3 lata😱😱Pomimo ze Misia jest dosc wymagajacym dzieckiem,nie raz plakalam z bezsilnosci to nie zamienilabym obecnego zycia z NIĄ na to ktore bylo przed.
Wstala dzis lewa noga i od 6.30 juz byla gotowa do wyjscia -robimy tak jak wszystkie dzieci mala imprezke zlobkowa wiec Misia juz gotowa byla od 6🤣
Wszystkiego najlepszego dla Misi❤️.
No ten umiech na zdjęciu oddaje całą osobowość Miśki😁😜❤️. Niby zadowolona ale już myśli do czego by się tu przyczepić😁😜😜

Wszystkiego najlepszego dla Misi❤️.
No ten umiech na zdjęciu oddaje całą osobowość Miśki😁😜❤️. Niby zadowolona ale już myśli do czego by się tu przyczepić😁😜😜
Dzieki.
W punkt trafilas.Wlasnie po tym zdjeciu zaczela jeczec ze noe chce zwbym robila jej zdjecia wiec kolejne wyszlo z mina srajacego kota na pustyni🤣🤣
Poszlam w Twoje slady i sama zrobilam tort🎂Wyszedl jako-tako.Ciekawe czy bedzie dobry🤔

Załączniki

• 20240612_090332.jpg
    20240612_090332.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 79
Dzieki.
W punkt trafilas.Wlasnie po tym zdjeciu zaczela jeczec ze noe chce zwbym robila jej zdjecia wiec kolejne wyszlo z mina srajacego kota na pustyni🤣🤣
Poszlam w Twoje slady i sama zrobilam tort🎂Wyszedl jako-tako.Ciekawe czy bedzie dobry🤔
Ej, no fajny wyszedł 😊. Żarłabym😁.
Mój Kajtek to mi macha palcem i mówi nu nu, żeby mu fotek nie robic. A jak go nagrywam to się odwraca, no kuwa😂. Czysty ojciec🥴

najlepszosci 💜💜 Ale duza panna juz i jaka zadowolna 🤣🤣😘

O widzisz. To jednak zależy jak się trafi🤔.
A jak wam przebiegł lot? Nie chciałaś wysiadać i uciekać?😜
Moje dziewczyny niedługo już 5 i 7 lat, więc trochę łatwiej. Ze starszą mamy jednak problemy jeżeli chodzi o latanie ze względy na częste zapalenie ucha - więc siedzimy i ziewamy, picie wody i lizaki. Na samą drogę szykuję kolorowanki,karty itp plus ściągam bajki plus słuchawki. W tym roku braliśmy foteliki, bo zamierzaliśmy trochę pozwiedzać. Za foteliki nie płaciliśmy i były jako plus do bagażu rejestrowanego. W zeszłym roku braliśmy wózek i ten przewoźnik traktował go jako bagaż rejestrowany, przy czym nie tyczyły się go wymogi dotyczące rozmiaru. Także trzeba sprawdzić przewoźnika w zakresie warunków. U nas jest zawsze jedna główna kłótnia- kto będzie siedział przy oknie;)

Wszystkiego najlepszego dla Misi:)

reklama
Moje dziewczyny niedługo już 5 i 7 lat, więc trochę łatwiej. Ze starszą mamy jednak problemy jeżeli chodzi o latanie ze względy na częste zapalenie ucha - więc siedzimy i ziewamy, picie wody i lizaki. Na samą drogę szykuję kolorowanki,karty itp plus ściągam bajki plus słuchawki. W tym roku braliśmy foteliki, bo zamierzaliśmy trochę pozwiedzać. Za foteliki nie płaciliśmy i były jako plus do bagażu rejestrowanego. W zeszłym roku braliśmy wózek i ten przewoźnik traktował go jako bagaż rejestrowany, przy czym nie tyczyły się go wymogi dotyczące rozmiaru. Także trzeba sprawdzić przewoźnika w zakresie warunków. U nas jest zawsze jedna główna kłótnia- kto będzie siedział przy oknie;)
to samo! Wojna o okno u nas tez 🤣
I zapomnialam tez o lizakach, u nas tez zawsze. I haribo na start lub ladowanie 🤣 zuja sobie to jest cisza i uszu nie zatyka 🤪
Twoja strasza w tym roku szkole zaczyna?

Do góry