reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

zaczęło się od kaszlu takiego trochę mokrego pojechaliśmy na przyszpitalną ale idiotka lekarka powiedziała że czysto i że mogę robić inhalacje z nebbud sobie myślę to czysta czy potrzebna inhalacja no a po nocy już ten kaszel przerodził się w taki męczący trochę i suchy Grzesiek poszedł z małą do lekarza tam test no i krech druga od razu praktycznie inhalujemy się nebbud plus berodual 10 kropel po trzy razy dziennie w nocy ma stan podgorączkowy ale dziś już jest że tak powiem żywsza bo wczoraj tylko ręce i płacz
zdrowka! Dla takiej maloty najlepsze lekarstwo to rece Mamy. Nie ma nic gorszego niz choroba dziecka, zwlaszcza takiego malego…

reklama
U nas są same starsze dzieci więc zawsze proszę żeby poprostu oddawaly zabawki po dzieciach które są w dobrym stanie.
Oczywiście wszystkim jest " głupio " niewiadomo czemu .
Więc przynoszą stare zabawki i jeszcze dostaje nowe.
Także tego.
Barbie oglądałam ale raczej nie moje klimaty jednak w.pepco jakiś czas temu była kolekcja barbie podobno wszystko zeszło na pniu.

U nas są same starsze dzieci więc zawsze proszę żeby poprostu oddawaly zabawki po dzieciach które są w dobrym stanie.
Oczywiście wszystkim jest " głupio " niewiadomo czemu .
Więc przynoszą stare zabawki i jeszcze dostaje nowe.
Także tego.
Barbie oglądałam ale raczej nie moje klimaty jednak w.pepco jakiś czas temu była kolekcja barbie podobno wszystko zeszło na pniu.
a kto tu pisze, ze moje klimaty? Dziecko tak zadecydowało, wiec czemu ma sie nie przebrac? Bo matka woli Oppenheimera? 😂
A niech se idzie rozowa, jesli ja to uszczesliwia 😬

jak wejdzie w etap ksiezniczek to daj znac. Podrzuce link do sukienek w fajowej jakosci :)
Spoko.Juz w lato tylko sukienki wchodzily w gre,a teraz tiule.Potrafi na pozame zalozuc spodniczke i w niej spac🤣kokardki tez lubi.Na ali juz zaopatrzylam sie w roznej.masci gumk8 z kokardkami hehehhe
Ale jest super miec corcie🤩Nie podwazam superowego bycia mama synka oczywiscie.

a kto tu pisze, ze moje klimaty? Dziecko tak zadecydowało, wiec czemu ma sie nie przebrac? Bo matka woli Oppenheimera? 😂
A niech se idzie rozowa, jesli ja to uszczesliwia 😬
Nie no pewnie.
Chodziło mi o to że ja bym w życiu nie weszła w dres z napisem barbie. A.dla mnie dzieci mogą przebierać się na codzień;)
Dziewczyny doradzcie. Mały ma 10 miesięcy od jakiegoś tygodnia strasznie płacze przy zmianie pampersa i ubraniu.
W domu mamy ciepło, nie mamy żadnych odparzen nic.
Wyrywa się i płacze strasznie.
Jak myślę że mam mu zmienić pielucha albo mamy wyjść to mi się niedobrze robi.

reklama
Nie no pewnie.
Chodziło mi o to że ja bym w życiu nie weszła w dres z napisem barbie. A.dla mnie dzieci mogą przebierać się na codzień;)
Dziewczyny doradzcie. Mały ma 10 miesięcy od jakiegoś tygodnia strasznie płacze przy zmianie pampersa i ubraniu.
W domu mamy ciepło, nie mamy żadnych odparzen nic.
Wyrywa się i płacze strasznie.
Jak myślę że mam mu zmienić pielucha albo mamy wyjść to mi się niedobrze robi.
a wycierasz mu pupe wacikami z ciepla woda czy chusteczkami? U nas plakal jak woda byla za zimna. Lubi jak myje mu pupe ciepla woda.
Moze tez po prostu nie lubi byc ubrany grubo bo mu sie zle rusza a teraz niestety taki okres 😞

Do góry