reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

zaczęło się od kaszlu takiego trochę mokrego pojechaliśmy na przyszpitalną ale idiotka lekarka powiedziała że czysto i że mogę robić inhalacje z nebbud sobie myślę to czysta czy potrzebna inhalacja no a po nocy już ten kaszel przerodził się w taki męczący trochę i suchy Grzesiek poszedł z małą do lekarza tam test no i krech druga od razu praktycznie inhalujemy się nebbud plus berodual 10 kropel po trzy razy dziennie w nocy ma stan podgorączkowy ale dziś już jest że tak powiem żywsza bo wczoraj tylko ręce i płacz
zdrowka! Dla takiej maloty najlepsze lekarstwo to rece Mamy. Nie ma nic gorszego niz choroba dziecka, zwlaszcza takiego malego…

reklama
U nas są same starsze dzieci więc zawsze proszę żeby poprostu oddawaly zabawki po dzieciach które są w dobrym stanie.
Oczywiście wszystkim jest " głupio " niewiadomo czemu .
Więc przynoszą stare zabawki i jeszcze dostaje nowe.
Także tego.
Barbie oglądałam ale raczej nie moje klimaty jednak w.pepco jakiś czas temu była kolekcja barbie podobno wszystko zeszło na pniu.

U nas są same starsze dzieci więc zawsze proszę żeby poprostu oddawaly zabawki po dzieciach które są w dobrym stanie.
Oczywiście wszystkim jest " głupio " niewiadomo czemu .
Więc przynoszą stare zabawki i jeszcze dostaje nowe.
Także tego.
Barbie oglądałam ale raczej nie moje klimaty jednak w.pepco jakiś czas temu była kolekcja barbie podobno wszystko zeszło na pniu.
a kto tu pisze, ze moje klimaty? Dziecko tak zadecydowało, wiec czemu ma sie nie przebrac? Bo matka woli Oppenheimera? 😂
A niech se idzie rozowa, jesli ja to uszczesliwia 😬

jak wejdzie w etap ksiezniczek to daj znac. Podrzuce link do sukienek w fajowej jakosci :)
Spoko.Juz w lato tylko sukienki wchodzily w gre,a teraz tiule.Potrafi na pozame zalozuc spodniczke i w niej spac🤣kokardki tez lubi.Na ali juz zaopatrzylam sie w roznej.masci gumk8 z kokardkami hehehhe
Ale jest super miec corcie🤩Nie podwazam superowego bycia mama synka oczywiscie.

a kto tu pisze, ze moje klimaty? Dziecko tak zadecydowało, wiec czemu ma sie nie przebrac? Bo matka woli Oppenheimera? 😂
A niech se idzie rozowa, jesli ja to uszczesliwia 😬
Nie no pewnie.
Chodziło mi o to że ja bym w życiu nie weszła w dres z napisem barbie. A.dla mnie dzieci mogą przebierać się na codzień;)
Dziewczyny doradzcie. Mały ma 10 miesięcy od jakiegoś tygodnia strasznie płacze przy zmianie pampersa i ubraniu.
W domu mamy ciepło, nie mamy żadnych odparzen nic.
Wyrywa się i płacze strasznie.
Jak myślę że mam mu zmienić pielucha albo mamy wyjść to mi się niedobrze robi.

reklama
Nie no pewnie.
Chodziło mi o to że ja bym w życiu nie weszła w dres z napisem barbie. A.dla mnie dzieci mogą przebierać się na codzień;)
Dziewczyny doradzcie. Mały ma 10 miesięcy od jakiegoś tygodnia strasznie płacze przy zmianie pampersa i ubraniu.
W domu mamy ciepło, nie mamy żadnych odparzen nic.
Wyrywa się i płacze strasznie.
Jak myślę że mam mu zmienić pielucha albo mamy wyjść to mi się niedobrze robi.
a wycierasz mu pupe wacikami z ciepla woda czy chusteczkami? U nas plakal jak woda byla za zimna. Lubi jak myje mu pupe ciepla woda.
Moze tez po prostu nie lubi byc ubrany grubo bo mu sie zle rusza a teraz niestety taki okres 😞

Do góry