reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Myśl kochana myśl, ja też mam jeszcze dwa😅 chyba rok musisz odczekać tak?
„starszy” kaszojad tylko mowi MNIAM
MNIAM i wszystko wsuwa juz:) zaraz kasze odejdą w niepamięć:)

Ja mam tu w okolicy sporo mamuś z 2 z takim odstępem. Dają radę;) i nie wyglądają jak bezdomne😂 (matki ofkors)😂 oczywiście komfort bylby wiekszy jakby sie mialo 10 lat na duze odstepy:) ale sie nie ma (ja)
4 dzieci 🤔. Trochę sporo, ale dasz radę;) . Opłacone trzeba brać;)
Chyba rok muszę czekać ale nie dam sobie rady z dwójką taka mała różnica wieku. Mieszkam na 3 bez winy, bylibyśmy uwiazani w domu A ja z tych co spacerują . Z małym codziennie robimy kilometry i zbieramy kroki ;).
Musi zacząć conajmniej chodzić ten mój mały smród i wtedy będziemy myśleć. Chociaż biorąc pod uwagę, że ten mój obecny jest z 7 transferu , drugie dziecko z ostatniego Mrozaka to jak wygrana w totolotka.

reklama
Chyba rok muszę czekać ale nie dam sobie rady z dwójką taka mała różnica wieku. Mieszkam na 3 bez winy, bylibyśmy uwiazani w domu A ja z tych co spacerują . Z małym codziennie robimy kilometry i zbieramy kroki ;).
Musi zacząć conajmniej chodzić ten mój mały smród i wtedy będziemy myśleć. Chociaż biorąc pod uwagę, że ten mój obecny jest z 7 transferu , drugie dziecko z ostatniego Mrozaka to jak wygrana w totolotka.
Cos o tej wygranej w totka wiem hehehe

A to masz forme… ! na 3 ptr… hardcore

Teraz jest spoko. Nawet małego i zakupy wniose. Da się przeżyć ale dwoje dzieci to chyba nawet organizacyjnie nie jest możliwe;) chyba że są jakieś kartony Dla maluszków;) .
Pozatym myślę nad drugim bo co tu dużo pisać nie chce mi się do pracy wracać 🤪🤪🤪🙈🙈🙈🙈🙉
Mysle ze dalabys rade.. Ja juz teraz prowadzam mala glownie za reke… doslownie krok w krok za mna chodzi, jak kaczuszka:)
oczywiscie musialabys i Stasiowi forme wyrobic zeby na 3 ptr wszedl. 😂 nie wiem czy to mozliwe?
Takze tego noszenia coraz mniej bedzie bo i nie bedzie sie dalo.. mala podaje mi juz pranie do rozwieszania, wyrzuca swoje pampersy do smietnika😂 wymuje ze zmywarki. Wiadomo ze ze mna i dla zabawy. Ma radoche. Uczymy sie😅😅😅 jak bedzie to zobaczymy. No ale i tak jestem szczesliwa… dam rade. Nie ja pierwsza i nie ostatnia. A do pracy tez mialam wracac… ale nie z ochotą wielką :/

No i co znów taka cisza? @Kasiekt jak się czujesz?
Czy po zapaleniu oskrzeli Kassel może się utrzymywać 3-4 tygodnie? Tak mi lekarz powiedział ale mu trochę nie wierzę i wolę się upewnić 🙆‍♀️

No i co znów taka cisza? @Kasiekt jak się czujesz?
Czy po zapaleniu oskrzeli Kassel może się utrzymywać 3-4 tygodnie? Tak mi lekarz powiedział ale mu trochę nie wierzę i wolę się upewnić 🙆‍♀️
Oj czekam na wozyte w przyszly piatek.Czuje sie bardzo dobrze w pprownaniu z poerwsza coaza gdzie 4 miesiace mdlosci i glowy nie moglam podnoesc.Brzuch mi rosnie kuzwa😱😱drugi miesiac a ja mam wielki jakbym byla w 6 miesiacu w pprownaniu co bylo z Misia,chociaz z innej polki wagowej startuje.Jedna kolezanka ciagle mi sie przyglada🙄
Poza tym maz mnie wqrwia ze najchetniej wyrzucilabym go z domu niech idzie w pozdziet👿
A Misia zrobila sie bardzo mamusiowa o nawet sie przytula do mnie bo do meza to za Chiny nie chce.Spiewa sobie na melodie"panie Janie"-ta ta tatko,ta ta tatko....😅Slodziak jest z niej.
Co do kaszlu to nam sie utzymywal ale nie az 2 tygodnie tydzien chyba

reklama
Do góry