reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

slyszalam o takim co podobno jak sie dowiedzial o drgiej ciazy niespodziewanej to autentycznie tydzień pił po hotelach zanim wrocil do domu. Nic dziwnego - szok jest szokiem. Ja tez sie spociłam i tej radosci trzeba bylo szukac bo zdziwienie bylo rowniez duze… jestesmy zmeczone nowym zyciem z jednym dzieckiem a tu trzeba wejsc na ten wyzszy level🤪 no wyjscia nie ma:) plus jest taki ze to bedzie „za jednym zamachem”.
Za to jakim🤣
U pomyśleć że niektórym kobietom ciaza przychodzi tak łatwo. Dla mnie zajście w ciążę to jak lot w kosmos conajmniej więc rozumiem Twoje zdziwienie😜
A przypomnij mi w którym jesteś tygodniu?

reklama
No uważaj zeby cię zdziwko nie wzięło jak się dziewczyna wkreci 😜. Super ze interesuje się sportem itd, bo u nas większość dzieci to się interesuje ale telefonnami i grami😪
no wiesz
Ona tez najchetniej przed tv i bajki czy inny yt. Ale codziennie oprocz 1,5h na podworku w szkole biore je na godzine przynajnjiej na plac zabaw.
No i wkrecila sie we wrotki, drugi rok bedzie jedzic i jej sie podoba.
A teraz ten tenis… Musze pomedytowac choc juz usyszalam, ze jak jej nie zapisze to ucieknie z domu… 6lat ma 🤦🏻‍♀️ Otwarlam jej drzwi i zapytalam uprzejmie czy chce kanapke na droge czy tylko kopa 🤪🤪

no wiesz
Ona tez najchetniej przed tv i bajki czy inny yt. Ale codziennie oprocz 1,5h na podworku w szkole biore je na godzine przynajnjiej na plac zabaw.
A teraz ten tenis… Musze pomedytowac choc juz usyszalam, ze jak jej nie zapisze to ucieknie z domu… 6lat ma 🤦🏻‍♀️ Otwarlam jej drzwi i zapytalam uprzejmie czy chce kanapke na droge czy tylko kopa 🤪🤪
Jprdl😂😂😂😂😂😂😂

no wiesz
Matka roku🤣🤣🤣🤣

Zaczynam 18 :)
Tak a ile ta latwosc zmienia w glowie, podejsciu do dziscka itp… szok
troche krzywdzaca generalizacja.
Bo co - bedziesz miala inne podejscie do pierwszego dziecka, o ktore walczylas latami, niz do drugiego ktore pyklo “od tak”?
Podejscie do dziecka zalezy od tego co kto ma w glowie, bez znaczenia ile trwaly starania wg mnie. Oczywiscie zawsze znajdzie sie patología, ale generalizowac nie powinno sie.

reklama
A daje Ci juz popalic??
Popalić nie ale chce być ciągle przy mamusi 🤣.
Chyba skok rozwojowy mamy kolejny, bo żyć beze mnie nie może. Czasem jest ciezko. Na szczęście brud z domu nie ucieknie 🤣🤣🤣.
Ogólnie mały jest bardzo kochany ( póki co )
, pogodny i kontaktowy.
A jak u was ? Jak się czujesz ??
Gruba już??
Mam pytanko . Mały ma 6.5 miesiąca . Sam nie siada ale trzyma się już bardzo sztywno i pcha się do siedzenia. Kiedy przerzucałyście maluchy do spacerówki?? Gondola u nas już trochę przyciasna. Czy na krótki spacer można przerzucić do spacerówki oczywiście na płasko? Jakie jest wasze zdanie ?

Do góry