reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Myśl kochana myśl, ja też mam jeszcze dwa😅 chyba rok musisz odczekać tak?
„starszy” kaszojad tylko mowi MNIAM
MNIAM i wszystko wsuwa juz:) zaraz kasze odejdą w niepamięć:)

Ja mam tu w okolicy sporo mamuś z 2 z takim odstępem. Dają radę;) i nie wyglądają jak bezdomne😂 (matki ofkors)😂 oczywiście komfort bylby wiekszy jakby sie mialo 10 lat na duze odstepy:) ale sie nie ma (ja)
4 dzieci 🤔. Trochę sporo, ale dasz radę;) . Opłacone trzeba brać;)
Chyba rok muszę czekać ale nie dam sobie rady z dwójką taka mała różnica wieku. Mieszkam na 3 bez winy, bylibyśmy uwiazani w domu A ja z tych co spacerują . Z małym codziennie robimy kilometry i zbieramy kroki ;).
Musi zacząć conajmniej chodzić ten mój mały smród i wtedy będziemy myśleć. Chociaż biorąc pod uwagę, że ten mój obecny jest z 7 transferu , drugie dziecko z ostatniego Mrozaka to jak wygrana w totolotka.

reklama
Chyba rok muszę czekać ale nie dam sobie rady z dwójką taka mała różnica wieku. Mieszkam na 3 bez winy, bylibyśmy uwiazani w domu A ja z tych co spacerują . Z małym codziennie robimy kilometry i zbieramy kroki ;).
Musi zacząć conajmniej chodzić ten mój mały smród i wtedy będziemy myśleć. Chociaż biorąc pod uwagę, że ten mój obecny jest z 7 transferu , drugie dziecko z ostatniego Mrozaka to jak wygrana w totolotka.
Cos o tej wygranej w totka wiem hehehe

A to masz forme… ! na 3 ptr… hardcore

Teraz jest spoko. Nawet małego i zakupy wniose. Da się przeżyć ale dwoje dzieci to chyba nawet organizacyjnie nie jest możliwe;) chyba że są jakieś kartony Dla maluszków;) .
Pozatym myślę nad drugim bo co tu dużo pisać nie chce mi się do pracy wracać 🤪🤪🤪🙈🙈🙈🙈🙉
Mysle ze dalabys rade.. Ja juz teraz prowadzam mala glownie za reke… doslownie krok w krok za mna chodzi, jak kaczuszka:)
oczywiscie musialabys i Stasiowi forme wyrobic zeby na 3 ptr wszedl. 😂 nie wiem czy to mozliwe?
Takze tego noszenia coraz mniej bedzie bo i nie bedzie sie dalo.. mala podaje mi juz pranie do rozwieszania, wyrzuca swoje pampersy do smietnika😂 wymuje ze zmywarki. Wiadomo ze ze mna i dla zabawy. Ma radoche. Uczymy sie😅😅😅 jak bedzie to zobaczymy. No ale i tak jestem szczesliwa… dam rade. Nie ja pierwsza i nie ostatnia. A do pracy tez mialam wracac… ale nie z ochotą wielką :/

No i co znów taka cisza? @Kasiekt jak się czujesz?
Czy po zapaleniu oskrzeli Kassel może się utrzymywać 3-4 tygodnie? Tak mi lekarz powiedział ale mu trochę nie wierzę i wolę się upewnić 🙆‍♀️

No i co znów taka cisza? @Kasiekt jak się czujesz?
Czy po zapaleniu oskrzeli Kassel może się utrzymywać 3-4 tygodnie? Tak mi lekarz powiedział ale mu trochę nie wierzę i wolę się upewnić 🙆‍♀️
Oj czekam na wozyte w przyszly piatek.Czuje sie bardzo dobrze w pprownaniu z poerwsza coaza gdzie 4 miesiace mdlosci i glowy nie moglam podnoesc.Brzuch mi rosnie kuzwa😱😱drugi miesiac a ja mam wielki jakbym byla w 6 miesiacu w pprownaniu co bylo z Misia,chociaz z innej polki wagowej startuje.Jedna kolezanka ciagle mi sie przyglada🙄
Poza tym maz mnie wqrwia ze najchetniej wyrzucilabym go z domu niech idzie w pozdziet👿
A Misia zrobila sie bardzo mamusiowa o nawet sie przytula do mnie bo do meza to za Chiny nie chce.Spiewa sobie na melodie"panie Janie"-ta ta tatko,ta ta tatko....😅Slodziak jest z niej.
Co do kaszlu to nam sie utzymywal ale nie az 2 tygodnie tydzien chyba

reklama
Do góry