reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oj czekam na wozyte w przyszly piatek.Czuje sie bardzo dobrze w pprownaniu z poerwsza coaza gdzie 4 miesiace mdlosci i glowy nie moglam podnoesc.Brzuch mi rosnie kuzwa😱😱drugi miesiac a ja mam wielki jakbym byla w 6 miesiacu w pprownaniu co bylo z Misia,chociaz z innej polki wagowej startuje.Jedna kolezanka ciagle mi sie przyglada🙄
Poza tym maz mnie wqrwia ze najchetniej wyrzucilabym go z domu niech idzie w pozdziet👿
A Misia zrobila sie bardzo mamusiowa o nawet sie przytula do mnie bo do meza to za Chiny nie chce.Spiewa sobie na melodie"panie Janie"-ta ta tatko,ta ta tatko....😅Slodziak jest z niej.
Co do kaszlu to nam sie utzymywal ale nie az 2 tygodnie tydzien chyba
Mężowie zazwyczaj są wkur. wiający wiec żadna nowość 😂.
Miśka i przytulas? Przeciez te słowa sie ze sobą gryzą 😂. Czyli w końcu się doczekałaś słodkiej còruni😊

reklama
@fredka84
Umów się do pediatry niech ci osłucha małego będziesz spokojniejsza.
niestety u malych dzieci to osluchanie bywa niewystarczajace. W takim sensie - bo nie chce tu Fredki straszyc bezsensownie - ze najczesciej np zapalenie pluc osluchowo moze byc nie do wylapania. Potrzebny jest naprawde dokladny pediatra i wspolpracujacy maluch. Bardzo czeste sa zapalenia pluc bezpbjawowe wykrywalne tylko przeswietleniem. U nas zdazylo sie „tylko” 2 razy, ale pediatra mowila mi, ze to bardzo czeste.

Dziewczyny nie wiem czy jiz nie po ptakach.Wlasnie wracam z toalety i krew jak na okres wlacznie ze skrzepem.Skurczow nie mam no ale sama nie wiem.Na usg tydzien temu mialam krwiaka nie wiem co myslec😬😪

reklama
Oj czekam na wozyte w przyszly piatek.Czuje sie bardzo dobrze w pprownaniu z poerwsza coaza gdzie 4 miesiace mdlosci i glowy nie moglam podnoesc.Brzuch mi rosnie kuzwa😱😱drugi miesiac a ja mam wielki jakbym byla w 6 miesiacu w pprownaniu co bylo z Misia,chociaz z innej polki wagowej startuje.Jedna kolezanka ciagle mi sie przyglada🙄
Poza tym maz mnie wqrwia ze najchetniej wyrzucilabym go z domu niech idzie w pozdziet👿
A Misia zrobila sie bardzo mamusiowa o nawet sie przytula do mnie bo do meza to za Chiny nie chce.Spiewa sobie na melodie"panie Janie"-ta ta tatko,ta ta tatko....😅Slodziak jest z niej.
Co do kaszlu to nam sie utzymywal ale nie az 2 tygodnie tydzien chyba
jak urodzisz to sam wyjdzie nie wyrzucaj go on z roboty nie wyjdzie po porodzie żeby Was utrzymać zacisnij zęby 😂

Do góry