U mnie to chyba tak ma byc zebym sie wyspala… przed nastepnym… ktore urodzi sie za jakies 6,5 miesiaca… wszystkie modlitwy do nieba ślę, zeby drugie bylo takie samo jak corka… taką nam los zesłał drugą niespodziankę…. Jestem przerazona i szczesliwa na zmiane. Ale mam czarne mysli, ktorych nie mialam przy 1 ciazy.moja tyle w swoim 38 miesiecznym zyciu nie przespala jeszcze… Kiedys sie doczekam pewnie
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
wow. Jaka bedziesz miec roznice wieku?U mnie to chyba tak ma byc zebym sie wyspala… przed nastepnym… ktore urodzi sie za jakies 6,5 miesiaca… wszystkie modlitwy do nieba ślę, zeby drugie bylo takie samo jak corka… taką nam los zesłał drugą niespodziankę…. Jestem przerazona i szczesliwa na zmiane. Ale mam czarne mysli, ktorych nie mialam przy 1 ciazy.
Matka natura wie co robi, moja starsza spala super i ma siostre. Jakby bylo jak jest teraz to bylaby jedynaczka na bank
Super. GratulujęU mnie to chyba tak ma byc zebym sie wyspala… przed nastepnym… ktore urodzi sie za jakies 6,5 miesiaca… wszystkie modlitwy do nieba ślę, zeby drugie bylo takie samo jak corka… taką nam los zesłał drugą niespodziankę…. Jestem przerazona i szczesliwa na zmiane. Ale mam czarne mysli, ktorych nie mialam przy 1 ciazy.
Opowiadaj
Gratulację czyli naturalsik? U nas różnica dokładnie 2 lata i dajemy radę najgorzej pierwsze 2-3 miesiące.U mnie to chyba tak ma byc zebym sie wyspala… przed nastepnym… ktore urodzi sie za jakies 6,5 miesiaca… wszystkie modlitwy do nieba ślę, zeby drugie bylo takie samo jak corka… taką nam los zesłał drugą niespodziankę…. Jestem przerazona i szczesliwa na zmiane. Ale mam czarne mysli, ktorych nie mialam przy 1 ciazy.
nie budziła się zobaczyć co się dziejePochwale sie - swiatlo w tunelu, zajelo 3 lata i 2 miesiace, ale mamy prawie 2 tygodnie nocy tylko z max 2 pobudkami. Ja pitole, ale jestem wyspana
Pchełka216
no w końcu mam siłęI mamusia 18!!!
Odstawiasz w sensie od cyca?
Pchełka216
woooow gratki!!! właśnie opowiadaj co i jak??U mnie to chyba tak ma byc zebym sie wyspala… przed nastepnym… ktore urodzi sie za jakies 6,5 miesiaca… wszystkie modlitwy do nieba ślę, zeby drugie bylo takie samo jak corka… taką nam los zesłał drugą niespodziankę…. Jestem przerazona i szczesliwa na zmiane. Ale mam czarne mysli, ktorych nie mialam przy 1 ciazy.
Pchełka216
hehe no u mnie jest wiele czynników że już raczej będzie jedynaczka i właśnie ta niartowna kolejność też się do tego przyczyniła, serio, z tym snem to jak tortura.wow. Jaka bedziesz miec roznice wieku?
Matka natura wie co robi, moja starsza spala super i ma siostre. Jakby bylo jak jest teraz to bylaby jedynaczka na bank
Niechce Cię straszyć ale dwoje grzecznych dzieci raczej rzadko się zdarza , tak z historii wynika u nas w rodzinie . Oczywiście życzę jak najlepiejU mnie to chyba tak ma byc zebym sie wyspala… przed nastepnym… ktore urodzi sie za jakies 6,5 miesiaca… wszystkie modlitwy do nieba ślę, zeby drugie bylo takie samo jak corka… taką nam los zesłał drugą niespodziankę…. Jestem przerazona i szczesliwa na zmiane. Ale mam czarne mysli, ktorych nie mialam przy 1 ciazy.
Ja też bym chciała drugie, mały ma dopiero 5 miejscu A ja już o tym myślę czy dała bym radę , bo naprawdę podziwiam mamy dwójki dzieci z małą różnicę wieku. Organizacja i cierpliwość , Level hard
reklama
U nas dzis Miska spala od 22 do 4rano zjadla i dalej spala do 8.Ale przewaznie sa pobudki 2razy.Nie wiem od czego to zalezy.hehe no u mnie jest wiele czynników że już raczej będzie jedynaczka i właśnie ta niartowna kolejność też się do tego przyczyniła, serio, z tym snem to jak tortura.
Jak jedynaczka z tego co pamietam masz mrozaczki