reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
aaa, ok. Bo ja zrozumialam, ze w ogole zakaz ja mojemu 8 miesiecznemu kroje na pol albo na cwiartki.w sensie nie, ze zakaz, ale wg wskazan do 5 roku zycia powinno sie je kroic czy cokolwiek innego z nimi robic. Moje sa w stanie na raz wciagnac pol kg i nie, nie kroje ich, bez jaj…
nieagatka
8 miesieczniakowi to wiaodmo, poltoraroczniakowi tez. Ale racja, zle sie wyrazilam i moglas tak zrozumiec.aaa, ok. Bo ja zrozumialam, ze w ogole zakaz ja mojemu 8 miesiecznemu kroje na pol albo na cwiartki.
Orchidea33
spoko wyjasnione8 miesieczniakowi to wiaodmo, poltoraroczniakowi tez. Ale racja, zle sie wyrazilam i moglas tak zrozumiec.
Brawo!Pochwale sie - swiatlo w tunelu, zajelo 3 lata i 2 miesiace, ale mamy prawie 2 tygodnie nocy tylko z max 2 pobudkami. Ja pitole, ale jestem wyspana
Moja po odstawieniu cycka spi 12 h ale to nie moja zasluga
A u nas prawdopodobnie skok i pobudki co 2 h A było już nawet po 6 h przerwy. I znowu nie wyspana chodzę i jeszcze ta pogoda ;(.Brawo!
Skok minie i znowu bedzie ladnie spał! Pięknie śpi! Zdrowy, cudny chłopczyk!A u nas prawdopodobnie skok i pobudki co 2 h A było już nawet po 6 h przerwy. I znowu nie wyspana chodzę i jeszcze ta pogoda ;(.
nieagatka
moja tyle w swoim 38 miesiecznym zyciu nie przespala jeszcze… Kiedys sie doczekam pewnieBrawo!
Pchełka216
witam w klubie haha. W sierpniu planuje odstawiać, w sumie to już mój mąż mi też zaplanował wyjazd na 2 noce i będziemy u dziadków gdzie już z 3 noce udało się ze całe przespała z babcią. No artyleria pełna haha. Oczywiście zaczynam tłumaczenie też. Trzymajcie kciuki. Jutro Natalka 2 lata kończymoja tyle w swoim 38 miesiecznym zyciu nie przespala jeszcze… Kiedys sie doczekam pewnie
reklama
I mamusia 18!!!witam w klubie haha. W sierpniu planuje odstawiać, w sumie to już mój mąż mi też zaplanował wyjazd na 2 noce i będziemy u dziadków gdzie już z 3 noce udało się ze całe przespała z babcią. No artyleria pełna haha. Oczywiście zaczynam tłumaczenie też. Trzymajcie kciuki. Jutro Natalka 2 lata kończy
Odstawiasz w sensie od cyca?