reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Niechce Cię straszyć ale dwoje grzecznych dzieci raczej rzadko się zdarza , tak z historii wynika u nas w rodzinie 🤣. Oczywiście życzę jak najlepiej;)
Ja też bym chciała drugie, mały ma dopiero 5 miejscu A ja już o tym myślę czy dała bym radę 🤔🤔, bo naprawdę podziwiam mamy dwójki dzieci z małą różnicę wieku. Organizacja i cierpliwość , Level hard ;)
dla mnie kazda roznica wieku ponizej 3 lat to kosmos 🤣🤣🤣

reklama
swiadoma decyzja
Oddajecie do adopcji?podziwiam za decyzje.
Ja z jednej strony bym chciala zeby Michalina miala rodzenstwo a z drugiej jakby mi sie trafil drugi taki egzemplarz jak ona to Tworki gwarantowane🤪
Jak Natalka gada juz? Wierz ze moje dziecie od wrzesnia idzie do zlobka z dofinansowaniem-dostala sie!!a nie wierzylam w taki cud🤣

wow. Jaka bedziesz miec roznice wieku?
Matka natura wie co robi, moja starsza spala super i ma siostre. Jakby bylo jak jest teraz to bylaby jedynaczka na bank :)
Mam wlasnie obawy ze tak bedzie…
1,5 roku i wlasnie takie dziecie… na zachete:)
Super😊. Gratuluję 😊
Opowiadaj😉
❤️🥹 dziękuję.. no coz przerazenie z niedowierzaniem:) no i szczescie ze bedzie nas wiecej, a mialo byc tylko dwoje…
Gratulację 😊 czyli naturalsik?😜 U nas różnica dokładnie 2 lata i dajemy radę 😊 najgorzej pierwsze 2-3 miesiące.
dzięki!! Tak ale u nas pol roku mniej.. jestem gotowa na masakre i licze na zaskoczenie🤣
no w końcu mam siłę;)
gratuluje!! U mnie poszlo mega latwo, ale wczesnie. Potem podobno juz jest trudniej. Ale moze bedzie ok! Trzymam kciuki!!! Adopcje jak najbardziej rozumiem… nasze zarodki sa w CZ… tam tylko zniszczenie.
woooow gratki!!! właśnie opowiadaj co i jak??
jest bobo 2,5 cm z serduszkiem 10 tyg i maly krwiaczek podkosmowkowy.. clexane heparyna i duphaston. Mega mdlosci wymioty i jadlowstret. A ze kawo wstret to jestem dętka. Ale wiadomo - szczesliwi…
Niechce Cię straszyć ale dwoje grzecznych dzieci raczej rzadko się zdarza , tak z historii wynika u nas w rodzinie 🤣. Oczywiście życzę jak najlepiej;)
Ja też bym chciała drugie, mały ma dopiero 5 miejscu A ja już o tym myślę czy dała bym radę 🤔🤔, bo naprawdę podziwiam mamy dwójki dzieci z małą różnicę wieku. Organizacja i cierpliwość , Level hard ;)
tak slyszalam o tym … zycie pokaze. Ciekawe czy to dlatego ze drugue nie ma tyle uwagi i spokoju co 1?

Ja dzis uwazam ze jedno dziecko, takie jak moje, juz zaraz ma rok, to luksus… boje sie tego co bedzie z drugim. Ale rozmawialam z mamami i maja takie dzieci jak my bedziemy - tez mowia ze poczatki tylko najgorsze.
Dasz radę❤️. Nie taki diabeł straszny jak go malują. Pierwsza jest grzeczna to będzie więcej sil na drugą 😜.
Tak na pocieszenie napiszę- popatrz ile dookoła jest mam z kilkorgiem dzieci i wszystkie są na wolności. Znaczy nie w psychiatryku 😉

Dasz radę❤️. Nie taki diabeł straszny jak go malują. Pierwsza jest grzeczna to będzie więcej sil na drugą 😜.
Tak na pocieszenie napiszę- popatrz ile dookoła jest mam z kilkorgiem dzieci i wszystkie są na wolności. Znaczy nie w psychiatryku 😉
Zdecydowanie najlepsze pocieszenie😂
W gazetach nie piszą o takich też😆

Mam wlasnie obawy ze tak bedzie…
1,5 roku i wlasnie takie dziecie… na zachete:)

❤️🥹 dziękuję.. no coz przerazenie z niedowierzaniem:) no i szczescie ze bedzie nas wiecej, a mialo byc tylko dwoje…

dzięki!! Tak ale u nas pol roku mniej.. jestem gotowa na masakre i licze na zaskoczenie🤣

gratuluje!! U mnie poszlo mega latwo, ale wczesnie. Potem podobno juz jest trudniej. Ale moze bedzie ok! Trzymam kciuki!!! Adopcje jak najbardziej rozumiem… nasze zarodki sa w CZ… tam tylko zniszczenie.

jest bobo 2,5 cm z serduszkiem 10 tyg i maly krwiaczek podkosmowkowy.. clexane heparyna i duphaston. Mega mdlosci wymioty i jadlowstret. A ze kawo wstret to jestem dętka. Ale wiadomo - szczesliwi…

tak slyszalam o tym … zycie pokaze. Ciekawe czy to dlatego ze drugue nie ma tyle uwagi i spokoju co 1?
To nie zawsze jest że drugie mniej spokojne. Czasami pierwsze wymagające A drugie w nagrodę aniołek ;).

reklama
To nie zawsze jest że drugie mniej spokojne. Czasami pierwsze wymagające A drugie w nagrodę aniołek ;).
To u mnie, przy pierwszym nie wiedziałam kiedy te matki robią ten obiad. Drugie zupełnie inne, wiadomo też czasami maruda, pobudki w nocy, ale akceptowała wózek, sama trochę poleżała w łóżeczku, nie wymagała ciągłego noszenia. Wszystko skończyło się z okazji 2 urodzin, teraz mały diabełek;)

Do góry