reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Niechce Cię straszyć ale dwoje grzecznych dzieci raczej rzadko się zdarza , tak z historii wynika u nas w rodzinie 🤣. Oczywiście życzę jak najlepiej;)
Ja też bym chciała drugie, mały ma dopiero 5 miejscu A ja już o tym myślę czy dała bym radę 🤔🤔, bo naprawdę podziwiam mamy dwójki dzieci z małą różnicę wieku. Organizacja i cierpliwość , Level hard ;)
dla mnie kazda roznica wieku ponizej 3 lat to kosmos 🤣🤣🤣

reklama
swiadoma decyzja
Oddajecie do adopcji?podziwiam za decyzje.
Ja z jednej strony bym chciala zeby Michalina miala rodzenstwo a z drugiej jakby mi sie trafil drugi taki egzemplarz jak ona to Tworki gwarantowane🤪
Jak Natalka gada juz? Wierz ze moje dziecie od wrzesnia idzie do zlobka z dofinansowaniem-dostala sie!!a nie wierzylam w taki cud🤣

wow. Jaka bedziesz miec roznice wieku?
Matka natura wie co robi, moja starsza spala super i ma siostre. Jakby bylo jak jest teraz to bylaby jedynaczka na bank :)
Mam wlasnie obawy ze tak bedzie…
1,5 roku i wlasnie takie dziecie… na zachete:)
Super😊. Gratuluję 😊
Opowiadaj😉
❤️🥹 dziękuję.. no coz przerazenie z niedowierzaniem:) no i szczescie ze bedzie nas wiecej, a mialo byc tylko dwoje…
Gratulację 😊 czyli naturalsik?😜 U nas różnica dokładnie 2 lata i dajemy radę 😊 najgorzej pierwsze 2-3 miesiące.
dzięki!! Tak ale u nas pol roku mniej.. jestem gotowa na masakre i licze na zaskoczenie🤣
no w końcu mam siłę;)
gratuluje!! U mnie poszlo mega latwo, ale wczesnie. Potem podobno juz jest trudniej. Ale moze bedzie ok! Trzymam kciuki!!! Adopcje jak najbardziej rozumiem… nasze zarodki sa w CZ… tam tylko zniszczenie.
woooow gratki!!! właśnie opowiadaj co i jak??
jest bobo 2,5 cm z serduszkiem 10 tyg i maly krwiaczek podkosmowkowy.. clexane heparyna i duphaston. Mega mdlosci wymioty i jadlowstret. A ze kawo wstret to jestem dętka. Ale wiadomo - szczesliwi…
Niechce Cię straszyć ale dwoje grzecznych dzieci raczej rzadko się zdarza , tak z historii wynika u nas w rodzinie 🤣. Oczywiście życzę jak najlepiej;)
Ja też bym chciała drugie, mały ma dopiero 5 miejscu A ja już o tym myślę czy dała bym radę 🤔🤔, bo naprawdę podziwiam mamy dwójki dzieci z małą różnicę wieku. Organizacja i cierpliwość , Level hard ;)
tak slyszalam o tym … zycie pokaze. Ciekawe czy to dlatego ze drugue nie ma tyle uwagi i spokoju co 1?

Ja dzis uwazam ze jedno dziecko, takie jak moje, juz zaraz ma rok, to luksus… boje sie tego co bedzie z drugim. Ale rozmawialam z mamami i maja takie dzieci jak my bedziemy - tez mowia ze poczatki tylko najgorsze.
Dasz radę❤️. Nie taki diabeł straszny jak go malują. Pierwsza jest grzeczna to będzie więcej sil na drugą 😜.
Tak na pocieszenie napiszę- popatrz ile dookoła jest mam z kilkorgiem dzieci i wszystkie są na wolności. Znaczy nie w psychiatryku 😉

Dasz radę❤️. Nie taki diabeł straszny jak go malują. Pierwsza jest grzeczna to będzie więcej sil na drugą 😜.
Tak na pocieszenie napiszę- popatrz ile dookoła jest mam z kilkorgiem dzieci i wszystkie są na wolności. Znaczy nie w psychiatryku 😉
Zdecydowanie najlepsze pocieszenie😂
W gazetach nie piszą o takich też😆

Mam wlasnie obawy ze tak bedzie…
1,5 roku i wlasnie takie dziecie… na zachete:)

❤️🥹 dziękuję.. no coz przerazenie z niedowierzaniem:) no i szczescie ze bedzie nas wiecej, a mialo byc tylko dwoje…

dzięki!! Tak ale u nas pol roku mniej.. jestem gotowa na masakre i licze na zaskoczenie🤣

gratuluje!! U mnie poszlo mega latwo, ale wczesnie. Potem podobno juz jest trudniej. Ale moze bedzie ok! Trzymam kciuki!!! Adopcje jak najbardziej rozumiem… nasze zarodki sa w CZ… tam tylko zniszczenie.

jest bobo 2,5 cm z serduszkiem 10 tyg i maly krwiaczek podkosmowkowy.. clexane heparyna i duphaston. Mega mdlosci wymioty i jadlowstret. A ze kawo wstret to jestem dętka. Ale wiadomo - szczesliwi…

tak slyszalam o tym … zycie pokaze. Ciekawe czy to dlatego ze drugue nie ma tyle uwagi i spokoju co 1?
To nie zawsze jest że drugie mniej spokojne. Czasami pierwsze wymagające A drugie w nagrodę aniołek ;).

reklama
To nie zawsze jest że drugie mniej spokojne. Czasami pierwsze wymagające A drugie w nagrodę aniołek ;).
To u mnie, przy pierwszym nie wiedziałam kiedy te matki robią ten obiad. Drugie zupełnie inne, wiadomo też czasami maruda, pobudki w nocy, ale akceptowała wózek, sama trochę poleżała w łóżeczku, nie wymagała ciągłego noszenia. Wszystko skończyło się z okazji 2 urodzin, teraz mały diabełek;)

Do góry