Ja mysle ze to jest tak zlozony temat (zarowno rozne matki i rozne dzieci) ze nic tylko czekacTo u mnie, przy pierwszym nie wiedziałam kiedy te matki robią ten obiad. Drugie zupełnie inne, wiadomo też czasami maruda, pobudki w nocy, ale akceptowała wózek, sama trochę poleżała w łóżeczku, nie wymagała ciągłego noszenia. Wszystko skończyło się z okazji 2 urodzin, teraz mały diabełek
reklama
@Pchełka216 Wszystkiego Naj Naj Naj!
Dla Ciebie i dla Natusi
Zdrówka i spełnienia wszyyyystkich marzeń
Dla Ciebie i dla Natusi
@Pchełka216@Pchełka216 Wszystkiego Naj Naj Naj!
Dla Ciebie i dla Natusi
❤
@Pchełka216 no co ci tu życzyć. Zdrowia psychicznego️
JestemMama!
Fanka BB :)
Dziękuję mały jest cudowny chodź w dzień praktycznie nie odkladalny . Oczywiście przez in vitro głowę mam ostro zepsuta i co.chwile martwię się czy to jest dobre czy nie . Młody jest na piersi i przez pierwsze dni w domu miałam wrażenie że nie przybiera , wręcz traci wagę ... ( Głupia mam wagę w domu i codziennie go ważyłam ) ale była położna i okazało się że przybiera@Będęwkoncumama! zapraszamy!!! Spoznione ale ogromne gratulacje!!!! wyczytalam i zobaczylam Twoj cud nad cudami piękny Staś!!! Dawaj znać jak Wam mija czas!? I jak jest!
Gratulacje
Dziś odważyłam się go znów sama zważyć i uwaga mój książę waży więcej niż w dniu porodu tj. 4420 a spadł do 4150 więc chyba nie jest źle . Wczoraj minol tydzień jak jesteśmy w domu
Każda mam się martwi.Dziękuję mały jest cudowny chodź w dzień praktycznie nie odkladalny . Oczywiście przez in vitro głowę mam ostro zepsuta i co.chwile martwię się czy to jest dobre czy nie . Młody jest na piersi i przez pierwsze dni w domu miałam wrażenie że nie przybiera , wręcz traci wagę ... ( Głupia mam wagę w domu i codziennie go ważyłam ) ale była położna i okazało się że przybiera
Dziś odważyłam się go znów sama zważyć i uwaga mój książę waży więcej niż w dniu porodu tj. 4420 a spadł do 4150 więc chyba nie jest źle . Wczoraj minol tydzień jak jesteśmy w domu
Ja googlowałam wszystko na początku , zresztą do tej pory gogluje jak.mnie coś zastanawia.
Daj zdjęcie
I nie ma sensu ważyć codziennie. Tylko np raz w tygodniu.
Niewiem czy wiesz ale skoro miałaś cesarska to twój partner może wziąć na Ciebie opiekę
Ja dostałam od siostry fajną książkę i jak mały za głośno pierdnął to już w niej siedzialam i czytałamDziękuję mały jest cudowny chodź w dzień praktycznie nie odkladalny . Oczywiście przez in vitro głowę mam ostro zepsuta i co.chwile martwię się czy to jest dobre czy nie . Młody jest na piersi i przez pierwsze dni w domu miałam wrażenie że nie przybiera , wręcz traci wagę ... ( Głupia mam wagę w domu i codziennie go ważyłam ) ale była położna i okazało się że przybiera
Bezie dobrze️
nieagatka
gratulacje!Dziękuję mały jest cudowny chodź w dzień praktycznie nie odkladalny . Oczywiście przez in vitro głowę mam ostro zepsuta i co.chwile martwię się czy to jest dobre czy nie . Młody jest na piersi i przez pierwsze dni w domu miałam wrażenie że nie przybiera , wręcz traci wagę ... ( Głupia mam wagę w domu i codziennie go ważyłam ) ale była położna i okazało się że przybiera
Niech sobie wisi, jak juz wazy wiecej to znaczy, ze jest mega dobrze. Brawo Mama!
Artemida90
melduje ze Wiktor na wakacjach odstawił się od butelki i mleka sam z siebie, na razie poprawiło się tylko to ze lepiej jada śniadania, reszta pozostala taka sama. Czekamy na progres.gratulacje!
Niech sobie wisi, jak juz wazy wiecej to znaczy, ze jest mega dobrze. Brawo Mama!
reklama
nieagatka
super! Malymi kroczkami do przodumelduje ze Wiktor na wakacjach odstawił się od butelki i mleka sam z siebie, na razie poprawiło się tylko to ze lepiej jada śniadania, reszta pozostala taka sama. Czekamy na progres.