reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

To u mnie, przy pierwszym nie wiedziałam kiedy te matki robią ten obiad. Drugie zupełnie inne, wiadomo też czasami maruda, pobudki w nocy, ale akceptowała wózek, sama trochę poleżała w łóżeczku, nie wymagała ciągłego noszenia. Wszystko skończyło się z okazji 2 urodzin, teraz mały diabełek;)
Ja mysle ze to jest tak zlozony temat (zarowno rozne matki i rozne dzieci) ze nic tylko czekac🤣

reklama
@Będęwkoncumama! zapraszamy!!! Spoznione ale ogromne gratulacje!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️ wyczytalam i zobaczylam Twoj cud nad cudami💕💕💕 piękny Staś!!! Dawaj znać jak Wam mija czas!? I jak jest!

Gratulacje ❤️
Dziękuję ❤️❤️❤️ mały jest cudowny chodź w dzień praktycznie nie odkladalny . Oczywiście przez in vitro głowę mam ostro zepsuta i co.chwile martwię się czy to jest dobre czy nie . Młody jest na piersi i przez pierwsze dni w domu miałam wrażenie że nie przybiera , wręcz traci wagę ... ( Głupia mam wagę w domu i codziennie go ważyłam 🤦‍♀️) ale była położna i okazało się że przybiera
Dziś odważyłam się go znów sama zważyć i uwaga mój książę waży więcej niż w dniu porodu ❤️tj. 4420 😍😍 a spadł do 4150 więc chyba nie jest źle . Wczoraj minol tydzień jak jesteśmy w domu 🥰

Dziękuję ❤️❤️❤️ mały jest cudowny chodź w dzień praktycznie nie odkladalny . Oczywiście przez in vitro głowę mam ostro zepsuta i co.chwile martwię się czy to jest dobre czy nie . Młody jest na piersi i przez pierwsze dni w domu miałam wrażenie że nie przybiera , wręcz traci wagę ... ( Głupia mam wagę w domu i codziennie go ważyłam 🤦‍♀️) ale była położna i okazało się że przybiera
Dziś odważyłam się go znów sama zważyć i uwaga mój książę waży więcej niż w dniu porodu ❤️tj. 4420 😍😍 a spadł do 4150 więc chyba nie jest źle . Wczoraj minol tydzień jak jesteśmy w domu 🥰
Każda mam się martwi.
Ja googlowałam wszystko na początku 🤣, zresztą do tej pory gogluje jak.mnie coś zastanawia.
Daj zdjęcie;)
I nie ma sensu ważyć codziennie. Tylko np raz w tygodniu.
Niewiem czy wiesz ale skoro miałaś cesarska to twój partner może wziąć na Ciebie opiekę;)

Ja dostałam od siostry fajną książkę i jak mały za głośno pierdnął to już w niej siedzialam i czytałam😂
Bezie dobrze✊

gratulacje! 💜
Niech sobie wisi, jak juz wazy wiecej to znaczy, ze jest mega dobrze. Brawo Mama!

gratulacje! 💜
Niech sobie wisi, jak juz wazy wiecej to znaczy, ze jest mega dobrze. Brawo Mama!
melduje ze Wiktor na wakacjach odstawił się od butelki i mleka 💪🏼💪🏼 sam z siebie, na razie poprawiło się tylko to ze lepiej jada śniadania, reszta pozostala taka sama. Czekamy na progres.

reklama
Do góry