reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

To u mnie, przy pierwszym nie wiedziałam kiedy te matki robią ten obiad. Drugie zupełnie inne, wiadomo też czasami maruda, pobudki w nocy, ale akceptowała wózek, sama trochę poleżała w łóżeczku, nie wymagała ciągłego noszenia. Wszystko skończyło się z okazji 2 urodzin, teraz mały diabełek;)
Ja mysle ze to jest tak zlozony temat (zarowno rozne matki i rozne dzieci) ze nic tylko czekac🤣

reklama
@Będęwkoncumama! zapraszamy!!! Spoznione ale ogromne gratulacje!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️ wyczytalam i zobaczylam Twoj cud nad cudami💕💕💕 piękny Staś!!! Dawaj znać jak Wam mija czas!? I jak jest!

Gratulacje ❤️
Dziękuję ❤️❤️❤️ mały jest cudowny chodź w dzień praktycznie nie odkladalny . Oczywiście przez in vitro głowę mam ostro zepsuta i co.chwile martwię się czy to jest dobre czy nie . Młody jest na piersi i przez pierwsze dni w domu miałam wrażenie że nie przybiera , wręcz traci wagę ... ( Głupia mam wagę w domu i codziennie go ważyłam 🤦‍♀️) ale była położna i okazało się że przybiera
Dziś odważyłam się go znów sama zważyć i uwaga mój książę waży więcej niż w dniu porodu ❤️tj. 4420 😍😍 a spadł do 4150 więc chyba nie jest źle . Wczoraj minol tydzień jak jesteśmy w domu 🥰

Dziękuję ❤️❤️❤️ mały jest cudowny chodź w dzień praktycznie nie odkladalny . Oczywiście przez in vitro głowę mam ostro zepsuta i co.chwile martwię się czy to jest dobre czy nie . Młody jest na piersi i przez pierwsze dni w domu miałam wrażenie że nie przybiera , wręcz traci wagę ... ( Głupia mam wagę w domu i codziennie go ważyłam 🤦‍♀️) ale była położna i okazało się że przybiera
Dziś odważyłam się go znów sama zważyć i uwaga mój książę waży więcej niż w dniu porodu ❤️tj. 4420 😍😍 a spadł do 4150 więc chyba nie jest źle . Wczoraj minol tydzień jak jesteśmy w domu 🥰
Każda mam się martwi.
Ja googlowałam wszystko na początku 🤣, zresztą do tej pory gogluje jak.mnie coś zastanawia.
Daj zdjęcie;)
I nie ma sensu ważyć codziennie. Tylko np raz w tygodniu.
Niewiem czy wiesz ale skoro miałaś cesarska to twój partner może wziąć na Ciebie opiekę;)

Ja dostałam od siostry fajną książkę i jak mały za głośno pierdnął to już w niej siedzialam i czytałam😂
Bezie dobrze✊

gratulacje! 💜
Niech sobie wisi, jak juz wazy wiecej to znaczy, ze jest mega dobrze. Brawo Mama!

gratulacje! 💜
Niech sobie wisi, jak juz wazy wiecej to znaczy, ze jest mega dobrze. Brawo Mama!
melduje ze Wiktor na wakacjach odstawił się od butelki i mleka 💪🏼💪🏼 sam z siebie, na razie poprawiło się tylko to ze lepiej jada śniadania, reszta pozostala taka sama. Czekamy na progres.

reklama
Do góry