Toż to zaraz poród . Napewno dasz sobie radę . Niby mówią, że z drugim jest trochę łatwiej. Powiesz nam czy to prawda. Masz już wybrane imię?Wszystko dobrze Ci się kojarzy zaczynamy za dwa tygodnie trzeci trymestr i będziemy mieli córeczkę . Mnóstwo wątpliwości czy sobie poradzimy, ale i odrobiną więcej radości. Ciąża prostsza. Jestem z synem w domu, bo lekarz od początku mnie nie puścił do pracy ze strachu, że ciąża będzie podobna, a moja praca jest w większości fizyczna więc do żłobka go nie zapisywałam. Czy to dobrze, nie wiem W sierpniu pakowanie torby, a z końcem września podobno będziemy wywolywac poród chociaż mam nadzieję, że urodzę wcześniej. A jak poradzę sobie z dwójką maluchów w domu to nie mam pojęcia
reklama
Ja myślę, że kłamią mamy Lena, Paulina, Karolina, Agnieszka i Kinga. Michał zazwyczaj wybiera Lena, bo najłatwiej mu wypowiedzieć, ale do końca decyzja nie zapadłaToż to zaraz poród . Napewno dasz sobie radę . Niby mówią, że z drugim jest trochę łatwiej. Powiesz nam czy to prawda. Masz już wybrane imię?
Uważam, że te teksty są takie krzywdzące przecież coś takiego to może się sprawdza u nielicznych. A co jak ktoś posłucha i czas na skuteczne starania i leczenie mija...Nooo, tekst żeby o tym nie myśleć jest kuwa najlepszy. Albo jeszcze, jedzcie na wakacje... Jprdl
Współczuję z Miską. Ale patrząc na mojego niedobrego chrześniaka, powiem ci ze z wiekiem mu przeszlo, więc jest nadziej dla Miśki
nieagatka
Fanka BB :)
yyyy z drugim latwiej, bo wiesz troche co i jak. Ale to tez oznscza, ze masz dwojke zamiast jednego i to juz latwiej nie jestToż to zaraz poród . Napewno dasz sobie radę . Niby mówią, że z drugim jest trochę łatwiej. Powiesz nam czy to prawda. Masz już wybrane imię?
nieagatka
ona dopiero te dwa skonczyla, wiec powoli powinno byc lepiej, spokojniej, ale tylko na chwileWlasnoe noe jest,jest gorzej z dnia na dzien.Jest taka niegrzeczna zeby gorzej nie powiedziec ze szok.Moja mama najpoerw pbwinoala ze ja napewno roboe cos noe tak ze ona dla mnie taka noedobra,ale jak ppjechalysmy do niej to okazalo soe ze i dla mojej mamy juz na 3 dzien byla niedobra i moja mama nic nie poradzila. Moze i z mowa jest lepiej powtarza i zaczyna laczyc dwa slowa.
I wiesz no - zalezy co masz na mysli piszac niedobra?
nieagatka
czytaj czytaj te 18 miesiecy bo to u Ciebie tuz tuzPodchody jak oswajanie z dzikimi zwierzętami . Bosheee, co mnie czeka
U nas dzis ostatni dzien zlobka. Od wrzesnia moj mlodszy szogun zaczyna szkole
Gratulacje! Ja rodzilam koniec sierpnia, super pora, koniec upalow!Wszystko dobrze Ci się kojarzy zaczynamy za dwa tygodnie trzeci trymestr i będziemy mieli córeczkę . Mnóstwo wątpliwości czy sobie poradzimy, ale i odrobiną więcej radości. Ciąża prostsza. Jestem z synem w domu, bo lekarz od początku mnie nie puścił do pracy ze strachu, że ciąża będzie podobna, a moja praca jest w większości fizyczna więc do żłobka go nie zapisywałam. Czy to dobrze, nie wiem W sierpniu pakowanie torby, a z końcem września podobno będziemy wywolywac poród chociaż mam nadzieję, że urodzę wcześniej. A jak poradzę sobie z dwójką maluchów w domu to nie mam pojęcia
A jaki bedzie odstep miedzy dziecmi?
Niedobra -to w jej przypadku okreslenie bardzo lagodne i nie chce tu pisac gorzej o dziecku Nie chodzi o to ze nie slucha bo w tym wieku wiem ze to normalne ale jej zachowanie zwlaszcza wobec mnie jest wrecz okropne.Najgorzej powroty do domu-dzis 3godz.na placu zavaw okazalo sie za krotko bylo wycie w domu i rekoczyny z jej strony,poza tym ubierani-rozbieranie zwlaszcza gory.TRAGEDIA czasami 30 min walki,nie wspomne co soe dzieje przed wyjscie moim do pracy a jej do zlobka-tylko sukienka moge ja przekupic w ibieraniu.Poza tym jedzeniewszystko ja rozprasza,nawet jakby byl pokoj pusty to zaraz bym ja ja rpzpraszala a to palec do oka a to w moim nosi z zaskoczenia wiec nawet pisty pokoj nie zdalby egzaminu.dlugo by opowiadac.jak wodze inne dzieci grzeczne to mysle czemu moja jest tak podla a do twgo ciagle marudna.Ona oko tylko otworzy i juz marudzi naprawde.Czekam na lepsze czasyAle zeby nie bylo Miska to moja wielka milosc od samego transferuno ale daje mi popalic....ona dopiero te dwa skonczyla, wiec powoli powinno byc lepiej, spokojniej, ale tylko na chwile
I wiesz no - zalezy co masz na mysli piszac niedobra?
Ja uwielbiam imię Lena. Tylko się teraz nie obraź na mnie, ale tak mi sie zawsze to imię podobało, że 11 lat temu jak dostałam szczeniaczka owczarka niemieckiego, to dałam jej na imię Lenka. To byl mój ukochany pies. Niestety umarła nam wiosną, nie wiadomo na coJa myślę, że kłamią mamy Lena, Paulina, Karolina, Agnieszka i Kinga. Michał zazwyczaj wybiera Lena, bo najłatwiej mu wypowiedzieć, ale do końca decyzja nie zapadła
Uważam, że te teksty są takie krzywdzące przecież coś takiego to może się sprawdza u nielicznych. A co jak ktoś posłucha i czas na skuteczne starania i leczenie mija...
reklama
Artemida90
co to za książka?to tak na pocieszenie, teraz powinno byc latwiej przez chwile