reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ale jak chce jesc bo kolacja nie zjedzona to co zrobic.Ja sie boje ze do 18 bede wstawac w nocy do Miski🤦‍♀️
mój jadł w nocy do około 1,5 roku raz. Teraz ma 2,5 i pije mleko 2-3razy dziennie (najczęściej rano, w ciągu dnia - kiedy mu się zachce i wieczorem przed snem. Czasem w weekend zapomina o tym dziennym) do 2 lat był na mm bo łapał anemię jak przechodziliśmy na krowie. Teraz na krowim

reklama
Hehehe moja prawie 2 lata a wstaje na karmienie raz,a jak zasnie wczesniej to i 2 razy🥴jezeli Kajtek sie nie budzi i nie chce jesc sam to nie dawaj.Mojej jsk nie dam a tylko poloze obok nas to wyje i pokazuje palcem na butle wiec daje.Bywa ze tylko wstaje o 5 ale to rzadko.
No właśnie czesto mi się mały nie budzi na karmienie i się zastanawiałam czy tak może być że bez mleka będzie

No właśnie czesto mi się mały nie budzi na karmienie i się zastanawiałam czy tak może być że bez mleka będzie
to ja bym to wykorzystala i calkiem odstawila dla dobra zebow. U mnie zadzialal argument, ze jest noc i mleczko spi. U jednej 3 dni, u drugiej 2 zajelo przyjecie do wiadomosci, ze mleka nie ma w nocy. Na noc dostawala do poltora roku. Teraz dostaje tylko na sniadanie.

wiesz no, to juz Twoja decyzja. Nie je kolacji, bo wie ze bedzie mleko. Ja wstaje w nocy, kilkakrotnie, ale nie na jedzenie. Juz daaawno nocne karmienie odstawione. Dostaje hektolitr wody i z glowy 🤣
No wlasnie ona ma takie okresy ze raz je kolacje i to podwojna kasze a pozniej 4-5 lyzeczek i koniec.a mleko pila i w tym i w tym przypadku.u mojego dziecka nie ma nic stalego.

reklama
to ja bym to wykorzystala i calkiem odstawila dla dobra zebow. U mnie zadzialal argument, ze jest noc i mleczko spi. U jednej 3 dni, u drugiej 2 zajelo przyjecie do wiadomosci, ze mleka nie ma w nocy. Na noc dostawala do poltora roku. Teraz dostaje tylko na sniadanie.
Dziś trzeci dzień pod rząd jak sie nie obudził na mleko. Właśnie też boję się o żeby bo próchnica spędza mi sen z powiek, tak się jej boję 😱.
Będę próbowała rezygnowac z tego mleka w nocy, może się uda skoro mały współpracuje 🙂

Do góry