Werka nie cierpi wody już nie wiem jak jej wymuszać już sok no jabłkowy jej Daje do smaku i wtedy woda ale czysta plujewiesz no, to juz Twoja decyzja. Nie je kolacji, bo wie ze bedzie mleko. Ja wstaje w nocy, kilkakrotnie, ale nie na jedzenie. Juz daaawno nocne karmienie odstawione. Dostaje hektolitr wody i z glowy
reklama
no ona jak jej stara sen sen senWow, coś ty.
nieagatka
Fanka BB :)
jak dodasz sok to nie zacznie Ci wody pic, a sok w tym wieku to raczej slabo, bo znowu to samo - zeby.Werka nie cierpi wody już nie wiem jak jej wymuszać już sok no jabłkowy jej Daje do smaku i wtedy woda ale czysta pluje
Inka wypija mysle ze lekko 1,5l wody dziennie. W tym z pol litra w nocy
Ruda08
Ja taka tajemnicza jestem@Ruda08 malpo jedna. Musialam szukac w wyszukiwarce twoich postow zeby się dowiedzieć co u ciebie i widzę ze jest gooooooooood
Leniuch mi się trafił, ale beta rośnie pięknie
Za 2 tygodnie usg
Jak to mówią do 10 razy sztuka
Kanapek ona nie je bo jak cos to tylko sam chleb wedlina precz,jajecznicy nie lubi.czasem zrobie gofra i zje pustego albo parowke.ale przewaznie kasza.zupy jej nie miksuje chce zeby nauczyla sie jesc normalne i lubi to.ale daje je Misce raczej jak wraca ze zlobka po podwieczorku.ale czemu kasze? W sensie czemu nie normalna kolacje? Nie wiem - jajecznice, kanapki, zupe krem?
A moja woli wode od sokow.czasem jej kupuje ale woda i tak musi byc mam wrazenie ze ona popija sok wodaWerka nie cierpi wody już nie wiem jak jej wymuszać już sok no jabłkowy jej Daje do smaku i wtedy woda ale czysta pluje
Cieszę się z tobą . Trzymam kciuki za piekne widoki na USG .Należą ci się juz jakieś trojaczki po tylu próbachJa taka tajemnicza jestem
Leniuch mi się trafił, ale beta rośnie pięknie
Za 2 tygodnie usg
Jak to mówią do 10 razy sztuka
Artemida90
mój tez nie chce kanapek - ale ze my chlebozerni to dawałam z masłem i to jadł. Z pieczywa świeże bułki grahamki ubielbia - a jak jeszcze ciepła to cała zje. My nie jadamy kolacji tylko Wiktor wiec tak to u nas wyglądaKanapek ona nie je bo jak cos to tylko sam chleb wedlina precz,jajecznicy nie lubi.czasem zrobie gofra i zje pustego albo parowke.ale przewaznie kasza.zupy jej nie miksuje chce zeby nauczyla sie jesc normalne i lubi to.ale daje je Misce raczej jak wraca ze zlobka po podwieczorku.
reklama
o jej to super to jak ja zachęcić do samej wody nie mam pomysłujak dodasz sok to nie zacznie Ci wody pic, a sok w tym wieku to raczej slabo, bo znowu to samo - zeby.
Inka wypija mysle ze lekko 1,5l wody dziennie. W tym z pol litra w nocy