reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
o jej to super 👏to jak ja zachęcić do samej wody 🤔nie mam pomysłu 🤷
no mysle ze na pewno nie podajac sok, bo wiesz jak sie przywyczai ze jednak zawsze jest jakis slodszy smak to woda bedzie ble.
Ona jest malutka wiec po prostu co chwile proponuj i moze w koncu zaskoczy. Masz bidon? U nas sie sprawdzilo, bo z bidonu byla frajda pic

Kanapek ona nie je bo jak cos to tylko sam chleb wedlina precz,jajecznicy nie lubi.czasem zrobie gofra i zje pustego albo parowke.ale przewaznie kasza.zupy jej nie miksuje chce zeby nauczyla sie jesc normalne i lubi to.ale daje je Misce raczej jak wraca ze zlobka po podwieczorku.
aha ok. Moje kaszy nienawidzily i nigdy nie jadly. U nas standardem na kolacje jest rosol lub pomidorowka, jajecznica wlasnie albo tortilla, kanapki, czasami ryba czy jakis makaron.

no mysle ze na pewno nie podajac sok, bo wiesz jak sie przywyczai ze jednak zawsze jest jakis slodszy smak to woda bedzie ble.
Ona jest malutka wiec po prostu co chwile proponuj i moze w koncu zaskoczy. Masz bidon? U nas sie sprawdzilo, bo z bidonu byla frajda pic
nie mam muszę kupić ostatnio kupiłam taka butelkę Ala kubek ale ona ma smoka nie słomkę więc też słabo

podawałam w tej od mleka później w takiej jak kubek i na łyżeczce może z dwie łykła i znowu plucie 🤷
daj bidon niech się sama nim bawi, niech stoi na jej widoku. To mój amancik 🥰

Załączniki

• IMG_3416.jpeg
    IMG_3416.jpeg
    111,3 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry