chyba muszę iść na jakieś naukiA moja woli wode od sokow.czasem jej kupuje ale woda i tak musi byc mam wrazenie ze ona popija sok woda
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
a w czym podajesz wodę? Bo my dawaliśmy w bidonie ze słomka. Jeśli podajesz w butelce od mleka to może kojarzy ze powinno lecieć mleczko a nie leci i wypluwa?o jej to super to jak ja zachęcić do samej wody nie mam pomysłu
nieagatka
no mysle ze na pewno nie podajac sok, bo wiesz jak sie przywyczai ze jednak zawsze jest jakis slodszy smak to woda bedzie ble.o jej to super to jak ja zachęcić do samej wody nie mam pomysłu
Ona jest malutka wiec po prostu co chwile proponuj i moze w koncu zaskoczy. Masz bidon? U nas sie sprawdzilo, bo z bidonu byla frajda pic
nieagatka
aha ok. Moje kaszy nienawidzily i nigdy nie jadly. U nas standardem na kolacje jest rosol lub pomidorowka, jajecznica wlasnie albo tortilla, kanapki, czasami ryba czy jakis makaron.Kanapek ona nie je bo jak cos to tylko sam chleb wedlina precz,jajecznicy nie lubi.czasem zrobie gofra i zje pustego albo parowke.ale przewaznie kasza.zupy jej nie miksuje chce zeby nauczyla sie jesc normalne i lubi to.ale daje je Misce raczej jak wraca ze zlobka po podwieczorku.
podawałam w tej od mleka później w takiej jak kubek i na łyżeczce może z dwie łykła i znowu pluciea w czym podajesz wodę? Bo my dawaliśmy w bidonie ze słomka. Jeśli podajesz w butelce od mleka to może kojarzy ze powinno lecieć mleczko a nie leci i wypluwa?
nie mam muszę kupić ostatnio kupiłam taka butelkę Ala kubek ale ona ma smoka nie słomkę więc też słabono mysle ze na pewno nie podajac sok, bo wiesz jak sie przywyczai ze jednak zawsze jest jakis slodszy smak to woda bedzie ble.
Ona jest malutka wiec po prostu co chwile proponuj i moze w koncu zaskoczy. Masz bidon? U nas sie sprawdzilo, bo z bidonu byla frajda pic
Ruda08
Nie obraziłabym się, biere wszystko najważniejsze, żeby zdrowe byłoCieszę się z tobą . Trzymam kciuki za piekne widoki na USG .Należą ci się juz jakieś trojaczki po tylu próbach
Dziękuje
Artemida90
daj bidon niech się sama nim bawi, niech stoi na jej widoku. To mój amancikpodawałam w tej od mleka później w takiej jak kubek i na łyżeczce może z dwie łykła i znowu plucie
Załączniki
Zazdraszczamaha ok. Moje kaszy nienawidzily i nigdy nie jadly. U nas standardem na kolacje jest rosol lub pomidorowka, jajecznica wlasnie albo tortilla, kanapki, czasami ryba czy jakis makaron.
reklama
Moja tylko z bidonu,czasem z butelki takiej malej ale nie z tej co mlekoa w czym podajesz wodę? Bo my dawaliśmy w bidonie ze słomka. Jeśli podajesz w butelce od mleka to może kojarzy ze powinno lecieć mleczko a nie leci i wypluwa?