reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ale jak chce jesc bo kolacja nie zjedzona to co zrobic.Ja sie boje ze do 18 bede wstawac w nocy do Miski🤦‍♀️
mój jadł w nocy do około 1,5 roku raz. Teraz ma 2,5 i pije mleko 2-3razy dziennie (najczęściej rano, w ciągu dnia - kiedy mu się zachce i wieczorem przed snem. Czasem w weekend zapomina o tym dziennym) do 2 lat był na mm bo łapał anemię jak przechodziliśmy na krowie. Teraz na krowim

reklama
Hehehe moja prawie 2 lata a wstaje na karmienie raz,a jak zasnie wczesniej to i 2 razy🥴jezeli Kajtek sie nie budzi i nie chce jesc sam to nie dawaj.Mojej jsk nie dam a tylko poloze obok nas to wyje i pokazuje palcem na butle wiec daje.Bywa ze tylko wstaje o 5 ale to rzadko.
No właśnie czesto mi się mały nie budzi na karmienie i się zastanawiałam czy tak może być że bez mleka będzie

No właśnie czesto mi się mały nie budzi na karmienie i się zastanawiałam czy tak może być że bez mleka będzie
to ja bym to wykorzystala i calkiem odstawila dla dobra zebow. U mnie zadzialal argument, ze jest noc i mleczko spi. U jednej 3 dni, u drugiej 2 zajelo przyjecie do wiadomosci, ze mleka nie ma w nocy. Na noc dostawala do poltora roku. Teraz dostaje tylko na sniadanie.

wiesz no, to juz Twoja decyzja. Nie je kolacji, bo wie ze bedzie mleko. Ja wstaje w nocy, kilkakrotnie, ale nie na jedzenie. Juz daaawno nocne karmienie odstawione. Dostaje hektolitr wody i z glowy 🤣
No wlasnie ona ma takie okresy ze raz je kolacje i to podwojna kasze a pozniej 4-5 lyzeczek i koniec.a mleko pila i w tym i w tym przypadku.u mojego dziecka nie ma nic stalego.

reklama
to ja bym to wykorzystala i calkiem odstawila dla dobra zebow. U mnie zadzialal argument, ze jest noc i mleczko spi. U jednej 3 dni, u drugiej 2 zajelo przyjecie do wiadomosci, ze mleka nie ma w nocy. Na noc dostawala do poltora roku. Teraz dostaje tylko na sniadanie.
Dziś trzeci dzień pod rząd jak sie nie obudził na mleko. Właśnie też boję się o żeby bo próchnica spędza mi sen z powiek, tak się jej boję 😱.
Będę próbowała rezygnowac z tego mleka w nocy, może się uda skoro mały współpracuje 🙂

Do góry