reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja bym nie kupila gdyby zlobek nie wymagał bucików. Takie mu zamówiłam, bo to na dwór miały być. I zobacz jakie śmieszne pieniądze 😃
nie wiem czy Ci ogarnie chodzenie w takich wysokich butkach. Ja wiem, ze zima u Was, ale do stawiania poerwszych krokow takie buty sa wg mnie za wysokie i za ciezkie. Do wozka git.

reklama
Ja bym nie kupila gdyby zlobek nie wymagał bucików. Takie mu zamówiłam, bo to na dwór miały być. I zobacz jakie śmieszne pieniądze 😃
Wydaje mi się, że córka miała podobny model z elefanten. Z tego co pamiętam to chyba były elastyczne i lekkie, tyle, że ona miała już dobre ponad półtora roku. A ile dokładnie ma Twój synek?

Bo kurczze pojadę do sklepu to jak zapytam sprzedawcę które i wg to wiadomo że będzie chciał co kolwiej byle opchnac i sprzedać nawet jak nie będzie dobre🤦 wiem że ma być giętka podeszwa i tyle wiem w temacie 🤦🤷
Pojechałabym do małego sklepu obuwniczego, dla dzieci. Oni ogarniają temat. W sieciówce ciężko z pomocą.
W każdym razie moja ma tylko takie ala kapcie, które zakładam jej u dziadka, gdzie nie chce, żeby była na bosaka (tam się chodzi w butach, plus ziwerzeta itp) a zimowych jeszcze nie kupiłam, liczę, że nie będzie potrzeby... Chodzi od grudnia, od stycznia tak ładniej. W domu jest na bosaka a na dworze na razie siedzi w wózku, albo na rękach.

@fredka84 przekopalam sie przez milion zdjec, masz tu 15 miesieczniaka w moim britaxie (mlodsza) i 3 latke (starsza). Problemu z miejscem na nogi nie ma. Fotelik wg mnie wart polecenia pod kazdym wZgledem, z reszta ja mam w sumie 3 britaxy teraz na stanie ( 2 x 15-36kg), bo wg mnie to top marka.
No super to wygląda 😃. Ty masz tę lepsza wersję niz ten R. Muszę zobaczyć czym sie różnią. Ale masz rację, britax to lepssa firma. W tym tygodniu musze zamówić bo jak mały ruszy ze żlobkiem to przez luty ja go będę zawozic a mąż będzie odbierać.

nie wiem czy Ci ogarnie chodzenie w takich wysokich butkach. Ja wiem, ze zima u Was, ale do stawiania poerwszych krokow takie buty sa wg mnie za wysokie i za ciezkie. Do wozka git.
Nie ogarnie chodzenia na bank. Widzę że mu przeszkadzają. To są buty tylko do żłobka, żeby raz czy dwa razy w tygodniu, postał sobie przez chwilę na dworze🙃

Sądzę, że do chodzenia u młodego to jeszcze sporo czasu i zdąży z nich wyrosnąć. A te pewnie będą tylko spełniały rolę ocieplaczy stop.

No super to wygląda 😃. Ty masz tę lepsza wersję niz ten R. Muszę zobaczyć czym sie różnią. Ale masz rację, britax to lepssa firma. W tym tygodniu musze zamówić bo jak mały ruszy ze żlobkiem to przez luty ja go będę zawozic a mąż będzie odbierać.
ja wiem, ze to jest masa kasy, ale to fotelik na przynajmjiej 3 lata wiec jednak sie amortyzuje. Moja starsza corka ma przyjaciolke, ktora ma 5 lat i 3 miesiace, 105cm i 15 kg - w tym foteliku u mnie w aucie nadal na luzaku jezdzi.

reklama
Wiecie co odnośnie tych butów (raczej na bank w nich jeszcze nie będzie chodzić) ale byłam i kupiłam elefanta czy jak to się pisze, takie ocieplane fajne i giętkie, ale wiecie czemu zdecydowałam się na nie -matka wariatka- bo stwierdziłam że na roczek będa jej idealnie pasować do sukienki która kupilam a jeszcze promka była z 200 na 100zl😁 🤦🤣🤣🤣🤣 a oprócz tego to przynajmniej w wózku będzie jej ciepło w stopy. Stwierdziłam że jak już tak dobrze i ładnie sama zacznie chodzić tak jak pisałyście,to w tedy ogarnę temat, a narazie niech się tylko przyzwyczaja że coś tam na tych stopach jest 😁

Do góry