reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bo kurczze pojadę do sklepu to jak zapytam sprzedawcę które i wg to wiadomo że będzie chciał co kolwiej byle opchnac i sprzedać nawet jak nie będzie dobre🤦 wiem że ma być giętka podeszwa i tyle wiem w temacie 🤦🤷

reklama
A i zapomniałam 🤦 ma te takie skarpetki pantofelki z gumową strasznie taka giętka podeszwa próbowałam jej to zakładać po domu co by sprawdzić jak w tym będzie chodzić ale nie ma mowy- but ładuje zawsze na ścianie🤣

Bo kurczze pojadę do sklepu to jak zapytam sprzedawcę które i wg to wiadomo że będzie chciał co kolwiej byle opchnac i sprzedać nawet jak nie będzie dobre🤦 wiem że ma być giętka podeszwa i tyle wiem w temacie 🤦🤷
Ja jak bylam w sklepie Geoxa to nie dosc ze ludzi jak psow-maja tam tez dla kobiet i mezczyzn obuwie-to jeszcze ekspeduentka malo zainteredowana byla pomoca,musialam dzialac intuicyjnie.

Wiecie co ja to już zgłupiałam całkiem bo teraz to już nie wiem czy kupować?czy jeszcze poczekać 🤷
Wiesz to zalezy.Czy dziecie juz chodzi tak ze na spacerach bedziesz wyciagala go z wozka,czy po prostu bo zaczyna chodzic.Jest zima,taki szkrzb czesciej bedzie w wozku niz chodzil po chodniku.Ja bym kupila wiosna,kiedy bedzie juz chodzil stabilniej i np.na placu zabaw.

Wiecie co ja to już zgłupiałam całkiem bo teraz to już nie wiem czy kupować?czy jeszcze poczekać 🤷
Ja bym nie kupila gdyby zlobek nie wymagał bucików. Takie mu zamówiłam, bo to na dwór miały być. I zobacz jakie śmieszne pieniądze 😃

Załączniki

• Screenshot_20230123_142344_Vinted.jpg
    Screenshot_20230123_142344_Vinted.jpg
    282,1 KB · Wyświetleń: 105
Ten Joie też fajny. A ma ktoś britax romer dualfix 2r? Bardzej się skłaniam ku britaxowi ale coś mi się obiło o uszy ze jest mało miejsca na nóżki jadąc tyłem do kierunku jazdy 🤔.
Ten Britax 2R dostał 4 gwiazdki w adac a joie 3. Ale jeśli joie ma więcej miejsca na nóżki to raczej jego kupię 🤔
britax 2r to zupelnie inny fotelik niz M, w sensie pod wzgledem miejsca i bezpieczenstwa, chyba nie ma isize. Ja wiem ze na britaxy czesto sa promocje,
Moj brat model m kupil za 1600zl, a ja 5 lat temu zaplacilam prawie 600€ wiec jego cena gazetkowa. Zaraz poszukam Ci pokazac jak wyglada kwestia miejca na nogi. 3 latek jeszcze spokojnie moze tylem jechac, a jak stwierdzasz ze niewygodnie to przekrecasz przodem i luzik. Ogolnie britax jest na pewno lepszy niz joie, ale tez znacznie drozszy.

@fredka84 przekopalam sie przez milion zdjec, masz tu 15 miesieczniaka w moim britaxie (mlodsza) i 3 latke (starsza). Problemu z miejscem na nogi nie ma. Fotelik wg mnie wart polecenia pod kazdym wZgledem, z reszta ja mam w sumie 3 britaxy teraz na stanie ( 2 x 15-36kg), bo wg mnie to top marka.

Załączniki

• IMG_1291.jpeg
    IMG_1291.jpeg
    39,6 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_1290.jpeg
    IMG_1290.jpeg
    57,4 KB · Wyświetleń: 82
emel ma bardzo dobre buty. Niestety jak juz zaczniesz kupowac to srednio co 2-3 miesiace potrzebujesz nowa pare, tak szybko nozka rosnie. I pierwsze kilka par to musza byc dobre i nieuzywane buty, bo ksztaltuje sie stopa i sposob chodzenia. Ja pierwsze buty kupowalam jak mialy rok i juz po domu maszerowaly. Pierwsza para po doslownie pru tyg byla mala (miesiac czy cos)

reklama
Do góry