reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ten Joie też fajny. A ma ktoś britax romer dualfix 2r? Bardzej się skłaniam ku britaxowi ale coś mi się obiło o uszy ze jest mało miejsca na nóżki jadąc tyłem do kierunku jazdy 🤔.
Ten Britax 2R dostał 4 gwiazdki w adac a joie 3. Ale jeśli joie ma więcej miejsca na nóżki to raczej jego kupię 🤔
Nie ma mało miejsca .. jak byłam z córką w pl to wynajęliśmy z 8 gwiazdek właśnie tego britaxa.
A co do fotelików, temat przejrzany przeze mnie w wzdłuż i wszerz. Mój chrześniak ma 9 lat, cały czas jeździ w foteliku- ma jakieś 135cm 🤔. Jak widzę słowo podkładka to aż mnie trzęsie .. nie wiem kto to wgl wymyślił 🤯 z bezpieczeństwem to nie ma nic wspólnego. Jeżeli dziecko nie chce jeździć w foteliku to albo trafił się taki „egzemplarz” (co jest rzadko spotykane, może jakiś skok rozwojowy?) albo fotelik nie jest dopasowany do dziecka i do samochodu. Może dziecko jeździ w kurtce .. co także jest niebezpieczne.
Ja kupowałam oba foteliki w 8 gwiazdek. Pierwszy był Maxi Cosi Peble pro a drugi Axkid one. W drugim pełno miejsca na nogi, odsuwany na szynach i na isofix (23 kg, 125 cm).
Odpisałam na Twój post Werka ale tak ogólnie chciałam zabrać głos w tej sprawie.
Aaa, jeszcze mojej przyjaciółki syn ma 4,5 roku. Cały czas jeździ tylem i nigdy się nie skarżył. Jak sobie obejrzałam testy z fotelikiem przodem i tyłem, to aż mi się słabo zrobiło .. Tak szczerze to nawet dla nas jest bezpieczniej jeździć tylem, No aleeeee 🤷🏼‍♀️

reklama
Córka zrobiła mi śniadanie, zapraszam. Podzielę się 😂

Załączniki

• 29C117DD-8EA5-4342-AD25-511EE6D9E32B.jpeg
    29C117DD-8EA5-4342-AD25-511EE6D9E32B.jpeg
    947,9 KB · Wyświetleń: 94
Hej dziewczyny wiem że @fredka84 poruszała już ten temat ale potrzebuję pilnej porady dokładnie które kupić buty małej zaczęłam mi już się puszczać sama do chodzenia a nie tylko przy meblach i nie mam pojęcia które kupic buty 🤷 bo te Befado pantofelki o których pisałyście no to wiadomo po domu a na zewnątrz na teraz to kozaczki czy adidasy i jeżeli to jakie? Które marki polecacie?

Chociaż po domu to wolę żeby chodziła boso bo tak też nam zalecił ortopeda ze względu na zachodzące paluszek i naciągnięcie ścięgien ale nie mam pojęcia jakie na zewnątrz 🤷

Hej dziewczyny wiem że @fredka84 poruszała już ten temat ale potrzebuję pilnej porady dokładnie które kupić buty małej zaczęłam mi już się puszczać sama do chodzenia a nie tylko przy meblach i nie mam pojęcia które kupic buty 🤷 bo te Befado pantofelki o których pisałyście no to wiadomo po domu a na zewnątrz na teraz to kozaczki czy adidasy i jeżeli to jakie? Które marki polecacie?
Moja jak zaczela chodzic kupilam jej sandalki ze smyka bo byl sierpien a ona to na placu zabaw i tak chodzila biso wiec szkoda mi bylo wydawac kupe kady na buty ktore praktycznie ma do wozka,bo jak chodzila to boso,pozniej jak zaczela lepiej chodzic to kupilam adidaski z Geox,ale to bylo we wrzesniu.Bardzo malo tez w nich chodzila bo zaczela zlobek wiec sa praktycznie nie chodzone a wydalam 160zl😱Teraz ma zimowe trzewiki ocieplane ze smyka.Na wiosne kupie jej adidaski tez z Geox.

Ja kupiłam prawie nowki na vinted takie za kostkę elefanten, na rzepy. Tylko że mój jeszcze nie chodzi

reklama
Do góry