nieagatka
Fanka BB :)
matka nie ma zadnych zaslug tutaj. Wyrzucila smoczek do kosza to mowie - ok, nie ma. A ona w zlobku podobno powoedziala - no zespsul sie, ale to nic, kupimy nowyWow, szacun matka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
matka nie ma zadnych zaslug tutaj. Wyrzucila smoczek do kosza to mowie - ok, nie ma. A ona w zlobku podobno powoedziala - no zespsul sie, ale to nic, kupimy nowyWow, szacun matka
jak mowi, zeby robic to rob. Strzezonego Pan Bog strzeze.@Motylek a jak Twoje zdrowie? Co u ciebie?
Ja dostałam skierowanie na rezonans magnetyczny piersi. Niestety mogę go zrobić w określonych dniach cyklu miesiaczkowego i dopiero na początek kwietnia się załapałam. Byłam u radiologa na śwież usg i guzki ciągle mam ale mój onkolog chce żebym ten rezonans zrobila
No co Ty , ale mnie zaskoczyłaś nie jestem na bieżąco dawno wykrylas guzki?@Motylek a jak Twoje zdrowie? Co u ciebie?
Ja dostałam skierowanie na rezonans magnetyczny piersi. Niestety mogę go zrobić w określonych dniach cyklu miesiaczkowego i dopiero na początek kwietnia się załapałam. Byłam u radiologa na śwież usg i guzki ciągle mam ale mój onkolog chce żebym ten rezonans zrobila
Spokojnie, ja już z 10 lat musze się pilnować bo niby taka uroda moich piersi. Miałam 4 czy 5 razy usuwane i były to niegroźne guzki. Ale teraz cos mnie czasem kłuje i stąd ten rezonans mam miećNo co Ty , ale mnie zaskoczyłaś nie jestem na bieżąco dawno wykrylas guzki?
Gratuluję ja powinnam moją, ale chyba obie nie jesteśmy do tego zupełnie gotowe.Uprzejmie informuje, ze sie odsmoczkowalam corke. Nie planowalam tego, ba - wrecz sie mega obawialam, ale przegryzla smoczek kolejny juz wiec wykorzystalam moment. No i o dziwo nie ma awantur ani placzu ani nic. No w szoku matka jest
Przypomniałaś mi, że miałam zrobić USG piersi 3 msc po zakończeniu karmienia jutro się umówię@Motylek a jak Twoje zdrowie? Co u ciebie?
Dobrze, rezonans jest dokładniejszy. Jak trzeba zrobić biopsję nie wahaj się ani minuty. Z reguły złośliwe zmiany dość dobrze rozpoznawane są na obrazie USG i mammografii. Jak wyjdzie 4b czy 4c to niestety jest już zmartwienie. Jak masz w opisie?@Motylek a jak Twoje zdrowie? Co u ciebie?
ja tez nie bylam. Po prostu w pon wstala z przegryzionym smokiem, ja powiedzialam zeby wyrzucila i ona to zrobila wiec pomyslalam, ze wykorzystam moment, ze przeciez zepsuty. No i ona to zaakcpetowala ku mojemu wielkiemu zdziwieniu.Gratuluję ja powinnam moją, ale chyba obie nie jesteśmy do tego zupełnie gotowe.