reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja bym nie kupila gdyby zlobek nie wymagał bucików. Takie mu zamówiłam, bo to na dwór miały być. I zobacz jakie śmieszne pieniądze 😃
nie wiem czy Ci ogarnie chodzenie w takich wysokich butkach. Ja wiem, ze zima u Was, ale do stawiania poerwszych krokow takie buty sa wg mnie za wysokie i za ciezkie. Do wozka git.

reklama
Ja bym nie kupila gdyby zlobek nie wymagał bucików. Takie mu zamówiłam, bo to na dwór miały być. I zobacz jakie śmieszne pieniądze 😃
Wydaje mi się, że córka miała podobny model z elefanten. Z tego co pamiętam to chyba były elastyczne i lekkie, tyle, że ona miała już dobre ponad półtora roku. A ile dokładnie ma Twój synek?

Bo kurczze pojadę do sklepu to jak zapytam sprzedawcę które i wg to wiadomo że będzie chciał co kolwiej byle opchnac i sprzedać nawet jak nie będzie dobre🤦 wiem że ma być giętka podeszwa i tyle wiem w temacie 🤦🤷
Pojechałabym do małego sklepu obuwniczego, dla dzieci. Oni ogarniają temat. W sieciówce ciężko z pomocą.
W każdym razie moja ma tylko takie ala kapcie, które zakładam jej u dziadka, gdzie nie chce, żeby była na bosaka (tam się chodzi w butach, plus ziwerzeta itp) a zimowych jeszcze nie kupiłam, liczę, że nie będzie potrzeby... Chodzi od grudnia, od stycznia tak ładniej. W domu jest na bosaka a na dworze na razie siedzi w wózku, albo na rękach.

@fredka84 przekopalam sie przez milion zdjec, masz tu 15 miesieczniaka w moim britaxie (mlodsza) i 3 latke (starsza). Problemu z miejscem na nogi nie ma. Fotelik wg mnie wart polecenia pod kazdym wZgledem, z reszta ja mam w sumie 3 britaxy teraz na stanie ( 2 x 15-36kg), bo wg mnie to top marka.
No super to wygląda 😃. Ty masz tę lepsza wersję niz ten R. Muszę zobaczyć czym sie różnią. Ale masz rację, britax to lepssa firma. W tym tygodniu musze zamówić bo jak mały ruszy ze żlobkiem to przez luty ja go będę zawozic a mąż będzie odbierać.

nie wiem czy Ci ogarnie chodzenie w takich wysokich butkach. Ja wiem, ze zima u Was, ale do stawiania poerwszych krokow takie buty sa wg mnie za wysokie i za ciezkie. Do wozka git.
Nie ogarnie chodzenia na bank. Widzę że mu przeszkadzają. To są buty tylko do żłobka, żeby raz czy dwa razy w tygodniu, postał sobie przez chwilę na dworze🙃

Sądzę, że do chodzenia u młodego to jeszcze sporo czasu i zdąży z nich wyrosnąć. A te pewnie będą tylko spełniały rolę ocieplaczy stop.

No super to wygląda 😃. Ty masz tę lepsza wersję niz ten R. Muszę zobaczyć czym sie różnią. Ale masz rację, britax to lepssa firma. W tym tygodniu musze zamówić bo jak mały ruszy ze żlobkiem to przez luty ja go będę zawozic a mąż będzie odbierać.
ja wiem, ze to jest masa kasy, ale to fotelik na przynajmjiej 3 lata wiec jednak sie amortyzuje. Moja starsza corka ma przyjaciolke, ktora ma 5 lat i 3 miesiace, 105cm i 15 kg - w tym foteliku u mnie w aucie nadal na luzaku jezdzi.

reklama
Wiecie co odnośnie tych butów (raczej na bank w nich jeszcze nie będzie chodzić) ale byłam i kupiłam elefanta czy jak to się pisze, takie ocieplane fajne i giętkie, ale wiecie czemu zdecydowałam się na nie -matka wariatka- bo stwierdziłam że na roczek będa jej idealnie pasować do sukienki która kupilam a jeszcze promka była z 200 na 100zl😁 🤦🤣🤣🤣🤣 a oprócz tego to przynajmniej w wózku będzie jej ciepło w stopy. Stwierdziłam że jak już tak dobrze i ładnie sama zacznie chodzić tak jak pisałyście,to w tedy ogarnę temat, a narazie niech się tylko przyzwyczaja że coś tam na tych stopach jest 😁

Do góry