reklama
Szkoda wierzyłam że Ci się udaMy kupiliśmy choinkę dzisiaj.
Ale juz mi się nie chce jej ubierać...
Beta <2,3
Kochana przykro mi.My kupiliśmy choinkę dzisiaj.
Beta <2,3
Wez coreczke,ukochaj ja mocno(ja tam mowie z mezem jak ja tulimy zamiast przytulac to my ukochamy)i pokaz jej choinke,ozdoby.Pamietaj ze masz dla kogo sie usmiechac to najwazniejsze bo ja dokladnie wiem co czujesz.
Salamatka
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroMy kupiliśmy choinkę dzisiaj.
Beta <2,3
Akurat zdążyłam ją uśpić na drzemkę, więc miałam dużo tulenia.Kochana przykro mi.
Wez coreczke,ukochaj ja mocno(ja tam mowie z mezem jak ja tulimy zamiast przytulac to my ukochamy)i pokaz jej choinke,ozdoby.Pamietaj ze masz dla kogo sie usmiechac to najwazniejsze bo ja dokladnie wiem co czujesz.
Przykre to, ale cieszę się, że ją mam.
Kiedyś po prostu jeszcze wrócę po moją zamrożoną trójkę
ale pięknie uwielbiam fioletU mnie dziś ciąg dalszy ubierania salonu na święta - w weekend pewnie ubierzemy choinkę bo potem mam poranne zmiany i nocki przed wigilia wiec nie będę mieć czasu. Taki dziś stroik wyczarowałam i dalej tworze i przerabiam ozdoby z poprzednich lat.
bardzo mi przykroMy kupiliśmy choinkę dzisiaj.
Beta <2,3
Kachar
Szybkie pytanie do mam dzieci 4+ , jak one u was zasypiają, same czy siedzicie przy nich póki nie zasną? Kurde u nas usypianie Ninki właśnie trwa 2 godzinę, ja już wyszłam z sypialni, poszedł mąż, i jej śpiewa i głaszcze po głowie. Jak się znudzi po głowie to trzeba głaskać po rączce! Kuwa ileż można!!!!
motylek24
Czytam książkę, a raczej książeczki. Gaszę światło i czekam aż zaśnie. Z reguły nie ma większych problemów. No może z tym że to w naszym łóżku, potem mąż ją przenosi. Śpi z nami w sypialni, nie chce w swoim pokoju. Córka kończy 4 lata w kwietniu , myślę że za rok będzie gotowa przeprowadzić się do swojego pokoju. Nie naciskam, luz.Szybkie pytanie do mam dzieci 4+ , jak one u was zasypiają, same czy siedzicie przy nich póki nie zasną? Kurde u nas usypianie Ninki właśnie trwa 2 godzinę, ja już wyszłam z sypialni, poszedł mąż, i jej śpiewa i głaszcze po głowie. Jak się znudzi po głowie to trzeba głaskać po rączce! Kuwa ileż można!!!!
reklama
Jaskolcia
Ja mam dwie dziewczynki 3 plus i 5 plus, są w jednej sypialni. Rutyna to czytanie książeczki, zgaszenie światła i czekanie jak zasną. Oczywiście każda chce być głaskana po rączce Często już jedna zasypia to druga ją wybudzi, no trafia mnie wtedy. Ostatnio już mówię, że będzie jak u Kici Koci - czytanie, całus na dobranoc, zgaszenie światła i mama zamyka drzwi. Ale nie ma na to zgody z drugiej strony.Szybkie pytanie do mam dzieci 4+ , jak one u was zasypiają, same czy siedzicie przy nich póki nie zasną? Kurde u nas usypianie Ninki właśnie trwa 2 godzinę, ja już wyszłam z sypialni, poszedł mąż, i jej śpiewa i głaszcze po głowie. Jak się znudzi po głowie to trzeba głaskać po rączce! Kuwa ileż można!!!!