A generalnie ma jakieś uczulenie? W sensie, można przedawkować maliny? Wiem, że wszystko w nadmiarze szkodzi, ale wysypka po takim przedawkowaniu brzmi dla mnie alergicznie jakosu nas też mała trochę zsypana ale na własną prośbę jej mamusi czytaj dalej mnie przedawkowałam maliny
reklama
jednak już nie ma ja to panikarą jestem parę krostek zobaczę i już lot a ogólnie to ma skłonności do alergii i wysypek. Jak się czujesz?kiedy na wynik ?A generalnie ma jakieś uczulenie? W sensie, można przedawkować maliny? Wiem, że wszystko w nadmiarze szkodzi, ale wysypka po takim przedawkowaniu brzmi dla mnie alergicznie jakos
Okej a to ja jakoś lajtowo podchodzę do wszelkich krostek. U młodej bo w swoim temacie jestem niereformowalna. Co jakiś czas wyjdzie jej jakąś jedna, zazwyczaj znika po dniu.jednak już nie ma ja to panikarą jestem parę krostek zobaczę i już lot a ogólnie to ma skłonności do alergii i wysypek. Jak się czujesz?kiedy na wynik ?
A dziękuję, ze pytasz teraz zupełnie normalnie. Wcześniej kucia i ciągnięcia czułam. Ale to może oznaczać wszystko, mimo, że poprzednim razem wyszła nam Lila.
W końcu poszłam dzisiaj na betę zawsze będę miała dwa dni więcej na szukanie pracy, jeśli będzie źle.
to super czekam na wynikOkej a to ja jakoś lajtowo podchodzę do wszelkich krostek. U młodej bo w swoim temacie jestem niereformowalna. Co jakiś czas wyjdzie jej jakąś jedna, zazwyczaj znika po dniu.
A dziękuję, ze pytasz teraz zupełnie normalnie. Wcześniej kucia i ciągnięcia czułam. Ale to może oznaczać wszystko, mimo, że poprzednim razem wyszła nam Lila.
W końcu poszłam dzisiaj na betę zawsze będę miała dwa dni więcej na szukanie pracy, jeśli będzie źle.
Trzymam kciukiOkej a to ja jakoś lajtowo podchodzę do wszelkich krostek. U młodej bo w swoim temacie jestem niereformowalna. Co jakiś czas wyjdzie jej jakąś jedna, zazwyczaj znika po dniu.
Artemida90
Fanka BB :)
Kurde, przytulam mocno . A miało być tak pięknie . Wypłacz się dziś i jutro będzie troszkę lepiejMy kupiliśmy choinkę dzisiaj.
Ale juz mi się nie chce jej ubierać...
Beta <2,3
reklama
No cóż, jedno szczęście już mam. Za dużo dobrego bym miała.Kurde, przytulam mocno . A miało być tak pięknie . Wypłacz się dziś i jutro będzie troszkę lepiej
Poza tym, jeszcze trójka czeka. Po prostu trochę czasu minie, zanim po nią wrócę...
Czuję, że mi się w środku kotłuje wszystko, ale jakoś nie mam łez na razie.