Mimo ze goraczka nie przekroczyla 38 stopni?miala od z nocy z piatku na sobote.z srody na czwartek teraz nie miala juz.to troche wiecej niz 3 dnijeśli miała gorączkę 3 dni to może trzydniówka?
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
to może trzydniówka - może być dluZej niż 3 dni a może być tez 2 dni a potem wychodzi wysypka. My nie mieliśmy nigdy.Mimo ze goraczka nie przekroczyla 38 stopni?miala od z nocy z piatku na sobote.z srody na czwartek teraz nie miala juz.to troche wiecej niz 3 dni
No ja sobie chwalę bardzo wizytę w sklepie i obejrzenie. Zupełnie co innego mi się podobało w necie, a w rzeczywistości byłaby lipa totalna.Chyba jednak będę musiała do jakiegoś sklepu jechać i po prostu pojeździć i poprzymierzac . Ma regulowaną rączkę? Może to błachostka ale mi na tym zależy bo widzę jak często teraz zmieniam u siebie wysokość rączki, w zależności jakie buty zakładam to inaczej mi pasuje
Ale mówię o swoim wózku 2w1. Przyszłościowo to spacerówka może być za mała/za krótka.
A przypomniało mi się! Szwagierka kupiła Jolie jakiś, niby mocno polecany. Jest mega zadowolona. Rączka regulowana, fajnie się składa.Ja mogę mieć ciężki bo nigdzie nie noszę na szczęście. A do auta to wkładam raz w tygodniu na zakupy jak jadę. Szkoda że nie mam blisko fajnego sklepu z wózkami tylko muszę gonić 100 km
To prawda. Jedynym stałym elementem jest wysypka na koniec tego gorączkowania.to może trzydniówka - może być dluZej niż 3 dni a może być tez 2 dni a potem wychodzi wysypka. My nie mieliśmy nigdy.
nieagatka
szczepilas ja, ile dni po szczepieniu pojawila sie goraczka?Mimo ze goraczka nie przekroczyla 38 stopni?miala od z nocy z piatku na sobote.z srody na czwartek teraz nie miala juz.to troche wiecej niz 3 dni
Nie nie bylo szczepienia bo choraszczepilas ja, ile dni po szczepieniu pojawila sie goraczka?
nieagatka
aha to przegapilam. Wysypka po goraczce to nic dziwnego, jesli jest powierzchowna, nie swedzi to na spokojnie.Nie nie bylo szczepienia bo chora
u nas też mała trochę zsypana ale na własną prośbę jej mamusi czytaj dalej mnie przedawkowałam malinyaha to przegapilam. Wysypka po goraczce to nic dziwnego, jesli jest powierzchowna, nie swedzi to na spokojnie.
reklama
ale by było fajnieKurczę, myślisz że bym nie chciała . Z moim szogunem to na razie niewykonalne