reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Rzeczywiście 🙃
Ja miałam zniknąć, wraz z nieudaną procedurą w ramach buntu na życie, świat, sytuację i w ogole.
Ale jednak wracamy 🤷 weźmiemy resztę dzieciaczków, albo przynajmniej jednego, gdyby miało tym razem się już udać.
W każdym razie czeka trójka. Jeśli teraz się nie uda, to następnym razem zaryzykuję z dwoma na raz.
Działaj, działaj. Nie ma co odkładać;) na później;)

reklama
Rzeczywiście 🙃
Ja miałam zniknąć, wraz z nieudaną procedurą w ramach buntu na życie, świat, sytuację i w ogole.
Ale jednak wracamy 🤷 weźmiemy resztę dzieciaczków, albo przynajmniej jednego, gdyby miało tym razem się już udać.
W każdym razie czeka trójka. Jeśli teraz się nie uda, to następnym razem zaryzykuję z dwoma na raz.
Super trzymam kciuki✊✊✊ Ja brałam dwa razy po 2 zarodki. Skoro czeka jeszcze trójka to szanse cały czas są😁
My już nie mamy zarodków i nie planowaliśmy podejścia do kolejnej procedury. Mieliśmy zostać we trójkę a tu taka naturalna niespodzianka. Życie jest nieprzewidywalne😉

A ja dzisiaj wyje caaaly dzień, nastrój do doooopy, teściowe zabrali młodą więc jestem sama w domu , przy dzieciach staram się nie płakać. Nie wiem o co chodzi , jeszcze okres mi się spóźnia o prawie 2 tygodnie , zaraz mąż wraca to ma mi testa przywieźć 😩

Ja pracuje i sprzątam przed świetami, No i oczywiście opieka nad Wiktorem 😂 przygotowywanie świat z dzieckiem nie jest już takie łatwe jak kiedyś
Ja muszę też zacząć, bo już kondycja nie ta.
A u nas na wigilii z 20 osób jest. Od poniedziałku coś zacznę robić i mrozić. A w tym tygodniu ogarnę z grubsza porządki, ale bez malowania trawy ba zielono 🤣

Ja muszę też zacząć, bo już kondycja nie ta.
A u nas na wigilii z 20 osób jest. Od poniedziałku coś zacznę robić i mrozić. A w tym tygodniu ogarnę z grubsza porządki, ale bez malowania trawy ba zielono 🤣
u nas malutko ludzi tzn tylko my i moi rodzice mieszkamy w Holandii. Reszta w Polsce wiec nie mam tyle roboty ale jednak.

reklama
Do góry