Artemida90
Fanka BB :)
w żłobku drzemkę mieliśmy jedna ok 11 i chodził na nią do 2 urodzin potem sam zrezygnował. Wydaje mi się ze zła porę drzemki jej daliście. Ja już od 16 nie pozwalam zasnąć. Wydaje mi się ze tu byl brak konsekwencji z waszej strony - mała wykorzystywała to i jej się przestawiło. Jak mały nie chciał spać o swojej porze w dzień to później już nie kładłam i trzymałam do wieczora. Ale mój nie zaśnie od tak na kanapie, chyba ze mu coś dolega. Nawet jak jest zmiana czasu nic nie zmieniamy wszystko jest tak samo. Przez co zasypia ok 20 i budzi się 6:30-7/8 w tyg najczęściej budzimy o 7 jeśli się nie obudzi sam - na 8 do niani idzie. Ale najczęściej budzi się sam przed 7, niestety w weekend tezZazdroszcze u nas wszystko zalezy od tego czy jest drzemka w ciagu dnia i o ktorej bo z tym roznie bywa wczoraj drzeka od 16 do 18.30 masakra i to budzilismy ja bo by spala dalej.Wole jak jest w zlobku bo tam ma drzemki o stalych porach nie wiem czemu w domu nie chce spac
Wczoraj wyjątkowo na mnie zasnął ok 17:30 bo odparzyl sobie kupka pośladki i wietrzylismy. Ale i tak poszedł o swojej porze spać czyli o 20. A tak sobie spał na mnie wczoraj