reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny doradzcie jak usypiac dziecko na noc.Codziennie mam takie jazdy z Miska ze masakra.Zasypia ostatnio po 23😱😱😱 grasujac godzine w lozku u nas.Oczyeiscie mam byc ja i maz bo inaczej pokazuje na drzwi i krzyczy tata-za zadne skarby nie zasnie jak bede sama no chyva ze nie miala w dzien drzemki wyedy idzie szybciej i bez tatusia😉Co prawda tata nie jest dla niej potrzebny tylko po prostu ma byc i juz.A ona a to pije wode-zasypia czesto z bidonem,a to chce mleka,a to wstaje i gapi sie w okno,a to dlacze,a to sie mosci ,a to gada,a czasami placze wiec biore ja na rece.Jestem zmeczona i sil mi juz brakuje.od kilku tygodni jest dzien w dzien to samo.Wczesniej bylo tak dobrze a teraz jak przychodzi wieczor to szlak mnie trafia bo wiem ze zacznie sie taniec z usypianiem🤦‍♀️
wg mnie przede wszytskim przestancie pozwalac jej rzadzic. Dla mnie to kosmos, zeby poltorsroczniak dyktowal zasady.Usypia jeden rodzic, nie oboje. Cyrk bedzie 2 dni, a potem odpusci. Skoro jedt taki hardcore to sie zmieniajcie codziennie.
Moze ona po prostu juz nie potrzebuje drzemki w dzien i tyle. Ja mojej wogole nie pozwalam sie podnosic z lozka. Moze gadac, spiewac, przytulac sie, ale ma lezec spokojnie. Tylko w taki sposob jedt szansa na wyciszenie sie.

Moja córka przestała spać w dzień w okolicy 2 urodzin, błogosławię ten dzień. Aktualnie idzie spać o 20, śpi do 6-6.30. Jeśli spala w dzień to zasypiała o 23 albo później .
moja mlodsza tez w weekendy nie sypia w dzien i o 20h jest spokoj 😁😁🤣🤣
W tygodniu niestety w zlobku drzemka wiec mniej kolorowo, ale i tak o 21h obie spia.

reklama
Do góry