reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A u nas wszyscy tak chodzimy , ja nie mam cierpliwości do parowania skarpet A Nina nigdy nie wie czy woli skarpetę ze Sky czy z Chaesem to zakłada taką i taką 🤣
spoko, mi to wogole nie przeszkadza, ale jakos tak pomyslalam, ze tesciowej to juz moze.
Choc ja nie mam doswiadczenia, bo moja oddelegowalam i nie musze jej tolerowac 😁

Mały dalej kaszle i charczy jak traktor. W nocy budzi się z 10 razy i muszę lulac go na rękach 🤦. Temperatury nie ma ale widzę że jest marudny a wieczorem to już w ogóle
U nas wieczorem byl taki hardcore ze szok.Ni stad ji z owad Miska zaczela zanosic sie placzem trwalo to z godzine.Nie miala goraczki.Jak w koncu cudwm dostala nurofen-ewidentnie cos musialo ja bolec to mi go wyharchala z gilami.Troche jeszcze pojeczala i sie uspokoila.Myslam ze pojdzie spac a ona jakby nigdy nic zaczela sie bawic i psocic.A dzis po 6 miala 38.5 goraczki podalem nurofen.A przespala cala noc,ja oczywiscie nie.A dzis mamy tego onkologa od naczyniaka na 10.20 i o 9.30 mamy autobus.Misia spi wiec nie wiem czy zdazymy🤦‍♀️

To znowu ja 🙈 jesteście moja skarbnica wiedzy więc z góry przepraszam ale będę was męczyć 😔😔😔 chyba że powiecie dość 🤪
No więc zrobiłam dziś te badania ( szczęście w nieszczęściu bo jeden wynik będzie dopiero w piątek więc jak bym poszła później to bym się nie wyrobiła 🙈) no i tak po pierwsze TSH mi spadało do 0.104 🙈 nigdy takiego nie miałam 🙈 ostatni raz jak badałam to było 1,4 ... Mam się martwić ???

A drugie pytanie to chodzi i mocz ... Ogólnie wszystko dobrze wyszło tylko niepokoi mnie to że w próbce są bakterie liczne ... 😔 Co mam robić ???

To znowu ja 🙈 jesteście moja skarbnica wiedzy więc z góry przepraszam ale będę was męczyć 😔😔😔 chyba że powiecie dość 🤪
No więc zrobiłam dziś te badania ( szczęście w nieszczęściu bo jeden wynik będzie dopiero w piątek więc jak bym poszła później to bym się nie wyrobiła 🙈) no i tak po pierwsze TSH mi spadało do 0.104 🙈 nigdy takiego nie miałam 🙈 ostatni raz jak badałam to było 1,4 ... Mam się martwić ???

A drugie pytanie to chodzi i mocz ... Ogólnie wszystko dobrze wyszło tylko niepokoi mnie to że w próbce są bakterie liczne ... 😔 Co mam robić ???
TSH może być obniżone, potem będzie rosło.
Mocz zbadaj jeszcze raz, koniecznie zachowaj procedury pobierania. Nie masz objawów więc jest nadzieja na to że nic złego się nie dzieje.

TSH może być obniżone, potem będzie rosło.
Mocz zbadaj jeszcze raz, koniecznie zachowaj procedury pobierania. Nie masz objawów więc jest nadzieja na to że nic złego się nie dzieje.
Już zaczęłam się stresować ... Dokładnie takie mi wyszły wyniki

Załączniki

• IMG_20221129_112016.jpg
    IMG_20221129_112016.jpg
    181,4 KB · Wyświetleń: 45

bardzo mozliwe, ze zanieczyscilas probke. Powtorz badanie

Kochana ja cala ciaze mialam bakterie w moczu robilam nawet posiew i nic tam nie wyszlo a bakterie jak byly tak byly.Ale nic zlego sie u mnie nie dzialo.Tsh chyba rewelka😁

reklama
Do góry