reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Byle rosła porządnie ta cała beta...
trzeba być dobrej myśli bo po co być zlej. Ja nie zrobiłam ani jednego badania bhcg (państwo w którym mieszkam nie zleca jej i tez nie jest łatwo i tanio wykonać ja na własna rękę) i robiłam tylko testy sikane. Nawet nie wiem jak bhcg rosła czekałam tylko na usg modląc się ze wszystko jest ok. A każdy dzień zaczynałam albo kończyłam sikając na test ciążowy to mnie uspakajalo.

Hej. Zaglądam tu pierwszy raz. Jestem w 8 dniu po transferze blastocysty klasy 4AB. Wczoraj wieczorem wyszły dwie kreski. Testowa blada ale jest. Dzisiejszego ranka powtórka i już mocniejsze krechy. Jutro idę na betę. Ale niepokoją mnie dolegliwości i powoli tracę zmysły. Lekko pobolewają mnie plecy w odcinku lędzwiowym i brzuch. Jednak słabiej niż na okres. Nie wiem co myśleć. Strach iść na betę.
Hej.Wiesz kazda z nas najpierw doszukuje sie objawow a pozniej sie ich boi😉 Mnie np.od 5dnia po transferze tak do miesiaca bolal brzuch jak na okres albo i bardziej.Ciaza przebiegla bez problemowo Michasia ma prawie 16 moesiecy.Takze gratulacje i badz spokojna👍bedzie dobrze

Która dziewczyna miała kontakt z AZS u swojego dzieciątka @DagLer czy @Artemida90 🤔wiem że któraś pisała o Ty a nie chce mi się tyle stron wertować 🤣
u nas AZS było, zwalczyłam kremem z la roche a dostawaliśmy różne kremy od lekarzy. Ten zdal test, używam prawie codziennie po kąpieli. Zmiany zniknęły.

Załączniki

• IMG_5608.jpeg
    IMG_5608.jpeg
    115,7 KB · Wyświetleń: 49
reklama
u nas AZS było, zwalczyłam kremem z la roche a dostawaliśmy różne kremy od lekarzy. Ten zdal test, używam prawie codziennie po kąpieli. Zmiany zniknęły.
moja bratanica ma azs i dokladnie ta sama seria dziala u nich cuda, a testowali mase kosmetykow. Teraz juz uzywaja tylko la roche do kapieli i po niej i bardzo rzadko maja problemy.

Do góry