A ona boi sie ciazy blizniaczej czy co?Mamy bliźniąt, ta moja znajoma powtórzyła dziś betę, zerknijcie i napiszcie jakie u was były wartości bo ona chce sobie porównać
7dpt- 152, 9dpt - 392
reklama
Nie boi się. Tylko to jest jej 6 transfer i po prostu nie może uwierzyć że będziesz w dobrze. Wiesz jak to jestA ona boi sie ciazy blizniaczej czy co?
eij
Fanka BB :)
7 dpt - 147, 10 dpt- 432. Gratuluję bliźniakówMamy bliźniąt, ta moja znajoma powtórzyła dziś betę, zerknijcie i napiszcie jakie u was były wartości bo ona chce sobie porównać
7dpt- 152, 9dpt - 392
eij
No to w takim razie 6 transfer jak 6 w totka, zgarnęła wszystkoNie boi się. Tylko to jest jej 6 transfer i po prostu nie może uwierzyć że będziesz w dobrze. Wiesz jak to jest
10dpt 429Nie boi się. Tylko to jest jej 6 transfer i po prostu nie może uwierzyć że będziesz w dobrze. Wiesz jak to jest
DagLer
Jeny, a ja też miałam transfer 2 zarodków, w 6 tygodniu jeden obumarłNie boi się. Tylko to jest jej 6 transfer i po prostu nie może uwierzyć że będziesz w dobrze. Wiesz jak to jest
trzeba być dobrej myśli bo po co być zlej. Ja nie zrobiłam ani jednego badania bhcg (państwo w którym mieszkam nie zleca jej i tez nie jest łatwo i tanio wykonać ja na własna rękę) i robiłam tylko testy sikane. Nawet nie wiem jak bhcg rosła czekałam tylko na usg modląc się ze wszystko jest ok. A każdy dzień zaczynałam albo kończyłam sikając na test ciążowy to mnie uspakajalo.
Myslalam ze to naturalsik a ona przejeta ze ciaza blizniacza No to gratulacje dla znajomej.Kiedy ma usg?Nie boi się. Tylko to jest jej 6 transfer i po prostu nie może uwierzyć że będziesz w dobrze. Wiesz jak to jest
Ja dzisiaj zrobiłam bete.Czekałam w napięciu na wynik...i się okazało że zrobili mi beta hcg l46 zamiast l47...Nie wiem po co mi badanie, które robi się przy teście PAPPA...Nic mi to nie daje. Po telefonie do labolatorium Pani, która zapisywana na badanie stwierdziła że myślała że to o to chodziło. Brzuszek ją zmylił. Tylko że ja mam wzdęcia...och życie!
reklama
Widocznie coś mu dolegało bidulkowi. To ile razy było po transferze? Pamiętasz? Ja też miałam transfer dwóch ale tylko jeden się zaimplantowalJeny, a ja też miałam transfer 2 zarodków, w 6 tygodniu jeden obumarł