reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

no paranoja u kogoś wynająć i wracać do domu jak dzieciak 🤣w tamtym roku byliśmy w Gdańsku to już normalnie w hotelu number one
Ja tk jedzilam z mam i siostra za dzieciaka ,do Dzwirzyna chyba z 15 lat pod rzad.Pokoj oczywiscie,komary,pajaki....mi to nie przeszkadzalo.Cieple rybki,gofry,placki ziemniaczane,godziny na plazy....wszystko bym dala,zeby jeszcze raz z mama tam byc.

reklama
babcia trzymała 🤦‍♀️a Rewal jako miejscowość bardzo fajne spokojne miasteczko nie to co Międzyzdroje przepych przepych przepych
Dlatego nie jeździmy do tych większych miejscowości. Ja i tak najbardziej lubię Jastarnię. Tam bylam kilka razy. Znam bardzo dobrze. Tam nawet mamy bliżej ale teraz musimy się kierować w stronę poznania.

Zapisalam Misie do żlobka😪od wrzesnia bedzie chodzila znalazlam calkiem fajny komercyjny i przystanek ode mnie.Bo do tych z dofinansowania sie noe dostala.Ale powiem Wam ze niedoroslam do tego i plakac mi sie chce ze bede ja musoala oddac.Narazie na godzine lub dwie ale nimo wszystko dla mnie to masakra😭😭😭
A ile ona teraz ma?

Zapisalam Misie do żlobka😪od wrzesnia bedzie chodzila znalazlam calkiem fajny komercyjny i przystanek ode mnie.Bo do tych z dofinansowania sie noe dostala.Ale powiem Wam ze niedoroslam do tego i plakac mi sie chce ze bede ja musoala oddac.Narazie na godzine lub dwie ale nimo wszystko dla mnie to masakra😭😭😭
Wspolczuje,ja teraz dopiero dojrzalam do przedszkola ,twixy ida od sierpnia.Mialy isc rok wczesniej.Teraz widze ,ze to jednak dobra decyzja byla.

reklama
Na sama myśl się chce płakać co nie ? Ja też zostawiam Natalke i jak jade tylko z Basia to mu smutno wychodzi sie z domu. Ale wiesz co? Mam przeczucie ze Miska świetnie da sobie radę ;) napewno lepiej niż Ty;)
Tk napewno_Ona nie zauwazy ze nnie nie ma a ja z tesknoty pojde do domu i bede plakac.Pozniej tez dam sobie rade najgorzej poxzatek😪

Do góry