bazylia128
Fanka BB :)
Jejku a wiesz ze ja pierwszy raz właśnie jak szukałam to zwracałam uwagę czy właśnie plac zabaw i co dla dzieci. Tak to zawsze łóżko wystarczyło hehehe wspominałaś właśnie ze jedziesz na urlop przed wynikami... Moje dzieci posnely a ja się relaksuje przy Pearl Harbor. Jakoś istotnie mam wstręt do alko chyba się napije dopiero na chrzciny ostatnio wkręciłam sobie ze jestem w ciąży. W najgorszych koszmarach. I to tak potrafiłam się nawkrecac ze prawie w to uwierzyłam hehehe pomijając fakt że jestem tydzień po okresie i nigdy nie było żadnego incydentu bo bardzo się pilnujemy. Rano wstałam i wydawało mi się że mnie piersi bolą. Więc tyle razy sprawdzałam i takie je mietosilam że w końcu naprawdę zaczęły bolec Jprdl. Później czułam jakieś bóle w podbrzuszu i znajome ciągnięcie w nogach. Noszzzz kuuuwaaaa co jest!!!!! Aż dreszczy dostawalam na są myśl. Powtarzam sobie ciągle jesteś tydzień po okresie. Stwierdziłam ze zrobię test i wyjęłam jakiś stary patrzę a tam KRECHA !!!!!! NO TAKI BAT!!!!!! Zawał, ryk, płacz, oczy wyszły mi z orbity. Patrzę a to test ale OWULACYJNY HEHEHEHE bosszzzzeeee No i zobacz tyle lat starań. Brak jakiejkolwiek owulacji nawet stymulowany cykl nie pomógł jakimś clostbegytem. Wystarczyło urodzić dziecko. Piękna owulacja, piękny sluz. Ja teraz jestem płodna jak dwudziestkaNic już nie ma,a kit zaryzykowałam i zrobiłam przelew za wczasy pracownicze fajna miejscówka ale chciałam troszkę później niż był dostępny termin. niestety ponoszę ryzyko spotkania znajomej mordki. Byliśmy pierwszy raz rok temu, było znośnie. Najważniejsze że dzieciaki zadowolone. Plac zabaw, trampoliny, bilard itd dobre jedzenie.