reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Te ceny z booking co podawałam to bez wyżywienia. W pracy place 2.8 tys z wyżywieniem po dofinansowaniu 50%. Kompletnie nie mam weny aby jakoś inaczej to ogarnąć.

Kuken machen😂😂😂😂

reklama
Ja mam rezerwację na 22 lipca koło kolobrzegu mniejsza miejscowość Mrzeżyno. Ceny całkiem nieźle naprawdę około 3 000 na tydzień w studio z aneksem kuchennym 100 metrów od plaży. Naprawdę według mnie jest ok.
To za taką kasę wolę góry. 350 zł /doba za apartament do 7 osób z 2 łazienkami i kuchnia.
Wiem, że morze to morze ale dla mnie Sudety lepsze bo mniej ludzi 😆

To za taką kasę wolę góry. 350 zł /doba za apartament do 7 osób z 2 łazienkami i kuchnia.
Wiem, że morze to morze ale dla mnie Sudety lepsze bo mniej ludzi 😆
Też lubię góry ale z takimi maluchom narazie nie damy rady :) a jedziemy najpierw na noc do bbratowej do poznania żeby tak długo z dzieciakami nie jechać tam się prześpimy i rano ruszamy dalej. Chcę też żeby Natusia się trochę jodu nawdychala.

Zapisalam Misie do żlobka😪od wrzesnia bedzie chodzila znalazlam calkiem fajny komercyjny i przystanek ode mnie.Bo do tych z dofinansowania sie noe dostala.Ale powiem Wam ze niedoroslam do tego i plakac mi sie chce ze bede ja musoala oddac.Narazie na godzine lub dwie ale nimo wszystko dla mnie to masakra😭😭😭

Zapisalam Misie do żlobka😪od wrzesnia bedzie chodzila znalazlam calkiem fajny komercyjny i przystanek ode mnie.Bo do tych z dofinansowania sie noe dostala.Ale powiem Wam ze niedoroslam do tego i plakac mi sie chce ze bede ja musoala oddac.Narazie na godzine lub dwie ale nimo wszystko dla mnie to masakra😭😭😭
Na sama myśl się chce płakać co nie ? Ja też zostawiam Natalke i jak jade tylko z Basia to mu smutno wychodzi sie z domu. Ale wiesz co? Mam przeczucie ze Miska świetnie da sobie radę ;) napewno lepiej niż Ty;)

źle wspominam Rewal 🤣ale to tylko dlatego że wzięliśmy pokój u takiej starszej Pani i o 23 musieliśmy wracać na pokój bo szanowna staruszka spuszczała psa z łańcucha a on nie wpuszczał na posesję 🤣🤣🤣
Kto trzyma psa na łańcuchu masakra. Ja też bylam w Rewalu. Ładna miejscowość faj y taras widokowy ale wtedy poza morzem bałtyckim było też morze alkoholu hehehe byliśmy że znajomymi i cały tydzień padało. Wracaliśmy wtedy z Woodstocku. Fajne czasy.

reklama
Kto trzyma psa na łańcuchu masakra. Ja też bylam w Rewalu. Ładna miejscowość faj y taras widokowy ale wtedy poza morzem bałtyckim było też morze alkoholu hehehe byliśmy że znajomymi i cały tydzień padało. Wracaliśmy wtedy z Woodstocku. Fajne czasy.
babcia trzymała 🤦‍♀️a Rewal jako miejscowość bardzo fajne spokojne miasteczko nie to co Międzyzdroje przepych przepych przepych

Do góry