reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Te ceny z booking co podawałam to bez wyżywienia. W pracy place 2.8 tys z wyżywieniem po dofinansowaniu 50%. Kompletnie nie mam weny aby jakoś inaczej to ogarnąć.

Kuken machen😂😂😂😂

reklama
Ja mam rezerwację na 22 lipca koło kolobrzegu mniejsza miejscowość Mrzeżyno. Ceny całkiem nieźle naprawdę około 3 000 na tydzień w studio z aneksem kuchennym 100 metrów od plaży. Naprawdę według mnie jest ok.
To za taką kasę wolę góry. 350 zł /doba za apartament do 7 osób z 2 łazienkami i kuchnia.
Wiem, że morze to morze ale dla mnie Sudety lepsze bo mniej ludzi 😆

To za taką kasę wolę góry. 350 zł /doba za apartament do 7 osób z 2 łazienkami i kuchnia.
Wiem, że morze to morze ale dla mnie Sudety lepsze bo mniej ludzi 😆
Też lubię góry ale z takimi maluchom narazie nie damy rady :) a jedziemy najpierw na noc do bbratowej do poznania żeby tak długo z dzieciakami nie jechać tam się prześpimy i rano ruszamy dalej. Chcę też żeby Natusia się trochę jodu nawdychala.

Zapisalam Misie do żlobka😪od wrzesnia bedzie chodzila znalazlam calkiem fajny komercyjny i przystanek ode mnie.Bo do tych z dofinansowania sie noe dostala.Ale powiem Wam ze niedoroslam do tego i plakac mi sie chce ze bede ja musoala oddac.Narazie na godzine lub dwie ale nimo wszystko dla mnie to masakra😭😭😭

Zapisalam Misie do żlobka😪od wrzesnia bedzie chodzila znalazlam calkiem fajny komercyjny i przystanek ode mnie.Bo do tych z dofinansowania sie noe dostala.Ale powiem Wam ze niedoroslam do tego i plakac mi sie chce ze bede ja musoala oddac.Narazie na godzine lub dwie ale nimo wszystko dla mnie to masakra😭😭😭
Na sama myśl się chce płakać co nie ? Ja też zostawiam Natalke i jak jade tylko z Basia to mu smutno wychodzi sie z domu. Ale wiesz co? Mam przeczucie ze Miska świetnie da sobie radę ;) napewno lepiej niż Ty;)

źle wspominam Rewal 🤣ale to tylko dlatego że wzięliśmy pokój u takiej starszej Pani i o 23 musieliśmy wracać na pokój bo szanowna staruszka spuszczała psa z łańcucha a on nie wpuszczał na posesję 🤣🤣🤣
Kto trzyma psa na łańcuchu masakra. Ja też bylam w Rewalu. Ładna miejscowość faj y taras widokowy ale wtedy poza morzem bałtyckim było też morze alkoholu hehehe byliśmy że znajomymi i cały tydzień padało. Wracaliśmy wtedy z Woodstocku. Fajne czasy.

reklama
Kto trzyma psa na łańcuchu masakra. Ja też bylam w Rewalu. Ładna miejscowość faj y taras widokowy ale wtedy poza morzem bałtyckim było też morze alkoholu hehehe byliśmy że znajomymi i cały tydzień padało. Wracaliśmy wtedy z Woodstocku. Fajne czasy.
babcia trzymała 🤦‍♀️a Rewal jako miejscowość bardzo fajne spokojne miasteczko nie to co Międzyzdroje przepych przepych przepych

Do góry