reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wspolczuje,ja teraz dopiero dojrzalam do przedszkola ,twixy ida od sierpnia.Mialy isc rok wczesniej.Teraz widze ,ze to jednak dobra decyzja byla.
Ja chce od marca do pracy wracac a niemamy tu nikogo do pomocy.Z jednej pensji obecnie bedzie ciexko.Prawue pol pensji bede placic ale drugie pol zostanie wiec chce-musze wrocic

Kuken machen😂😂😂😂
Z pierwszej oferty to tylko początek lipca. Cena jeszcze znośna. W tym roku jedziemy ostatni raz nad morze. Za rok Córka będzie już starsza to zapakujemy się w samochód i ruszamy na objazd.

Kurła nie mogę sobie poradzić z oczekiwaniem na wyniki. Raczej nie będzie ich przed urlopem. Znaczy będę dowiadywać się ale bywa że i miesiąc trzeba czekać...

Dziś byłam a raczej mąż był na spotkaniu organizacyjnym w przedszkolu. Jestem przerażona, jest leżakowanie łącznie z przebieraniem się w piżamy. Co to ma być? Syn 10 lat temu uczęszczał do innego przedszkola i nie było żadnego leżakowania.

Dziś byłam a raczej mąż był na spotkaniu organizacyjnym w przedszkolu. Jestem przerażona, jest leżakowanie łącznie z przebieraniem się w piżamy. Co to ma być? Syn 10 lat temu uczęszczał do innego przedszkola i nie było żadnego leżakowania.
moja corka na to najbardziej narzekala w polskim przedszkolu - 4latki zmuszane do godizny lezakowania. Juz mi zapowiedziala, ze jak traz tez jest to ona nie idzie.
Przebierania w pizamy nawet nie bede komentowac.
U nas 3 latki zaczynaja szkole, te ktore potrzebuja drzemki, maja do niej prawo, te ktore nie, ida sie bawic czy czytac bajki (sluchac). 4latki absolutnie juz drzemek nie maja.

reklama
Do góry