12.06 sk9nczyla rokA ile ona teraz ma?
reklama
Ja chce od marca do pracy wracac a niemamy tu nikogo do pomocy.Z jednej pensji obecnie bedzie ciexko.Prawue pol pensji bede placic ale drugie pol zostanie wiec chce-musze wrocicWspolczuje,ja teraz dopiero dojrzalam do przedszkola ,twixy ida od sierpnia.Mialy isc rok wczesniej.Teraz widze ,ze to jednak dobra decyzja byla.
bazylia128
Fanka BB :)
Co robilas?ja pracowałam 5 sezonów w Międzyzdrojach to za przeproszeniem zygalam ta miejscowością
bazylia128
No napewno tak będzie I tak jak piszesz dasz radę. A co z pracą?Tk napewnna nie zauwazy ze nnie nie ma a ja z tesknoty pojde do domu i bede plakac.Pozniej tez dam sobie rade najgorzej poxzatek
O będzie dobrze mała pozna kumpli w zolbku12.06 sk9nczyla rok
przy promenadzie w sklepie spozywczo monopolowymCo robilas?
motylek24
Z pierwszej oferty to tylko początek lipca. Cena jeszcze znośna. W tym roku jedziemy ostatni raz nad morze. Za rok Córka będzie już starsza to zapakujemy się w samochód i ruszamy na objazd.Wakacje nad morzem z Basenem, Aquaparkiem i Animacjami dla dzieci | Holiday Golden Resort Łazy
Idealne miejsce na rodzinne pobyty nad morzem z dziećmi. Ośrodek z Aquaparkiem i Basenem oferuje: Pełne wyżywienie, Noclegi nad morzem w domkach lub pokojach, Animacje dla dzieci, Kwatery w Łazach.www.holidaygoldenresort.pl
Domy letniskowe w Sarbinowie | Domyletnie.com
Apartamentowe domy letniskowe w Sarbinowie, blisko morza. Zapraszamy do nowoczesnych domów w cichej i spokojnej okolicy, ok. 100 m od plaży.domyletnie.com
Kuken machen
Kurła nie mogę sobie poradzić z oczekiwaniem na wyniki. Raczej nie będzie ich przed urlopem. Znaczy będę dowiadywać się ale bywa że i miesiąc trzeba czekać...
motylek24
Dziś byłam a raczej mąż był na spotkaniu organizacyjnym w przedszkolu. Jestem przerażona, jest leżakowanie łącznie z przebieraniem się w piżamy. Co to ma być? Syn 10 lat temu uczęszczał do innego przedszkola i nie było żadnego leżakowania.
nieagatka
moja corka na to najbardziej narzekala w polskim przedszkolu - 4latki zmuszane do godizny lezakowania. Juz mi zapowiedziala, ze jak traz tez jest to ona nie idzie.Dziś byłam a raczej mąż był na spotkaniu organizacyjnym w przedszkolu. Jestem przerażona, jest leżakowanie łącznie z przebieraniem się w piżamy. Co to ma być? Syn 10 lat temu uczęszczał do innego przedszkola i nie było żadnego leżakowania.
Przebierania w pizamy nawet nie bede komentowac.
U nas 3 latki zaczynaja szkole, te ktore potrzebuja drzemki, maja do niej prawo, te ktore nie, ida sie bawic czy czytac bajki (sluchac). 4latki absolutnie juz drzemek nie maja.
reklama
eij
Ja będę musiała oddać do żłobka jak będą miały rok i 5 m-cyWspolczuje,ja teraz dopiero dojrzalam do przedszkola ,twixy ida od sierpnia.Mialy isc rok wczesniej.Teraz widze ,ze to jednak dobra decyzja byla.