reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

no paranoja u kogoś wynająć i wracać do domu jak dzieciak 🤣w tamtym roku byliśmy w Gdańsku to już normalnie w hotelu number one
Ja tk jedzilam z mam i siostra za dzieciaka ,do Dzwirzyna chyba z 15 lat pod rzad.Pokoj oczywiscie,komary,pajaki....mi to nie przeszkadzalo.Cieple rybki,gofry,placki ziemniaczane,godziny na plazy....wszystko bym dala,zeby jeszcze raz z mama tam byc.

reklama
babcia trzymała 🤦‍♀️a Rewal jako miejscowość bardzo fajne spokojne miasteczko nie to co Międzyzdroje przepych przepych przepych
Dlatego nie jeździmy do tych większych miejscowości. Ja i tak najbardziej lubię Jastarnię. Tam bylam kilka razy. Znam bardzo dobrze. Tam nawet mamy bliżej ale teraz musimy się kierować w stronę poznania.

Zapisalam Misie do żlobka😪od wrzesnia bedzie chodzila znalazlam calkiem fajny komercyjny i przystanek ode mnie.Bo do tych z dofinansowania sie noe dostala.Ale powiem Wam ze niedoroslam do tego i plakac mi sie chce ze bede ja musoala oddac.Narazie na godzine lub dwie ale nimo wszystko dla mnie to masakra😭😭😭
A ile ona teraz ma?

Zapisalam Misie do żlobka😪od wrzesnia bedzie chodzila znalazlam calkiem fajny komercyjny i przystanek ode mnie.Bo do tych z dofinansowania sie noe dostala.Ale powiem Wam ze niedoroslam do tego i plakac mi sie chce ze bede ja musoala oddac.Narazie na godzine lub dwie ale nimo wszystko dla mnie to masakra😭😭😭
Wspolczuje,ja teraz dopiero dojrzalam do przedszkola ,twixy ida od sierpnia.Mialy isc rok wczesniej.Teraz widze ,ze to jednak dobra decyzja byla.

reklama
Na sama myśl się chce płakać co nie ? Ja też zostawiam Natalke i jak jade tylko z Basia to mu smutno wychodzi sie z domu. Ale wiesz co? Mam przeczucie ze Miska świetnie da sobie radę ;) napewno lepiej niż Ty;)
Tk napewno_Ona nie zauwazy ze nnie nie ma a ja z tesknoty pojde do domu i bede plakac.Pozniej tez dam sobie rade najgorzej poxzatek😪

Do góry